21.9.2014

What have I been up too?

Moikka! Eli nyt on kaikki kirjotukset syksyn osalta ohi ja saa taas vähäksi aikaa hellittää. Ehdin nyt alkaa postailemaan taas paljon useammin. Paitsi ens viikolla alkaa koeviikko heti perään, mutta en jaksa ottaa siitä mitään sen suurempaa stressiä. On vaikee sanoo miten ne mun kirjoitukset meni, mutta tärkeintä on, että yritin parhaani. Ei auta muu kuin odottaa tuloksia.


On mun elämään mahtunut muutakin kuin vain koulua. Kävin esimerkiksi kokeilemassa uutta urheilulajia, nimittäin boulderointia! Mikä muistuttaa seinäkiipeilyä, mutta se tehdään ilman mitään köysiä ja seinät ovatkin sen takia paljon matalempia. Se oli hauskaa vaikkakin tosi vaikeeta ja aika rankkaakin.


Käytiin myös äitin kanssa Helsinki Comedy festivaalleissa yhtenä viikonloppuna. Olimme Apollo live clubilla missä nähtiin monta eri Stand up koomikon esitystä. Muun muassa Andre Wikströmin ja Krisse Salmisen. Paikka oli tosi hieno ja tapahtuma oli ihan loppuunmyyty. Koomikot olivat kaikki tosi hauskoja ja sai nauraa ihan maha kippurrassa. Se oli kyllä jotakin mitä tarvitsin kaiken kiireen ja stressin keskellä.


Perjantaina oli viimeisen kirjoituksen vuoro ja sen jälkeen koitti vapaus! Illemmalla halusin vain ottaa rauhallisesti ja nauttia stressittömästä fiiliksestä. Lauantaina me vietettiin Roxyn 19-vuotis synttäreitä. Oltiin eka hänen luonansa jonka jälkeen lähdettiin vielä jatkoille.


Sunnuntaina olin mukana "Climate March:issa". Eli me siis marsittiin herättääkseen huomiota että miten tärkeä asia ilmaston muutos oikeasti on. Tää oli tapahtuma joka järjestettiin monissa maissa ympäri maailmaa.

Janica

2 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu! Kiva blogi sulla :) Ajattelin linkittää myös oman blogini. Mun blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

  P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja käyn tsekkaas sunki blogin! :)

   Poista