30.1.2014

My best friend


Tällä kertaa onkin vähän erillainen postaus kyseessä. Mä oon jo pitkään halunnut kertoa teille vähän tarkemmin parhaasta ystävästäni, Topiaksesta aka Topsusta.


Jo ensimmäisellä kerralla kun tavattiin niin tuntui kuin oltaisiin tunnettu toisemme jo vuosia. Topsun kanssa kun on niin helppoa vaan olla oma itsensä. Meillä kehitty meidän ystävyys todella nopeasti ja nykyään ollaankin sitten ihan bestikset. Vaikka en kyllä yhtään ihmettle jos muut ihmiset vähän katselevat meitä kummaksuen.. Monet ystävämme nimittäin kutsuvat meitä vanhaksi aviopariksi, johtuen siitä että meidän on aina pakko kinastella ja väitellä kaikesta keskenään, ja siitä tavasta ei kyllä koskaan tulla pääsemään eroon. Se on niin typerää mutta samalla myös aika hupaisaakin.


Mä en tiiä mikä muhun aina menee kun me ollaan kahestaan, kaikki muuttuu yhtäkkiä kivemmaksi ja kaikki äidiltä opitut tavat unohtuu jonnekkin. Minkä takia meillä ei ole ikinä tylsää! Yli 50% ajastamme kuluu siihen että nauretaan ja loput prosentit menee siihen että nolataan itsemme. Kerran mä jahtasin Topsua Rautatientorin metroasemalla sen takia koska hänen piti koputtaa puuta. :-D


Topsu on aina ihan parasta biletys seuraa ja juhlat eivät ole täydellisiä ilman häntä. Vaikka välillä hän saattaa kaatua liikkuvasta taxista ulos.. On meilläkin silloin tällöin on vähän draamaa, mutta se kuuluukin vähän asiaan mielestäni ja aina me kuitenkin saadaan asiat sovittua. Topsu on tärkeä vaikka käykin aika usein mun hermoille. Vaihto-vuoteni aikana kaipasinkin kaikista ihmisistä eniten parasta ystävääni. Hänelle kun voin kertoa kaiken!


Ja pakko vielä sanoa että vaikka hän on paras ystäväni niin on hän myös isoin tuntevani diiva! :-D


Topsu oot vähän vamppi mutta silti huippu ♥ 
JanicaPs. mietittiin että ois kiva tehä Topsun kanssa joku haaste video tänne blogiin, onko mitään ehdotuksia?

7 kommenttia:

 1. sul on ihana blogi, ja tosi kiva ku noi kuvat on noi isoja :)
  tykkään myös sun kirjotustyylistä, ja postauksiin on selkeesti nähty vaivaa ja käytetty aikaa, tosi kiva ! :)

  tsekkaathan munki blogin ?
  http://sannilohtu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja käyn myös kurkistaa sun blogiin! :)

   Poista
 2. Sul on tosi kiva ulkoasu sun blogissa, mageita kuvia : ) !

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. lol friendzoned... otan osaa ton jätkän kohtaloon kun näytätte ihan jltain parilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mä arvasin että tulee jotain tällasta, noh mutta koska ett tunne meitä niin ett myöskään tiedä koko tarinaa...:D

   Poista
  2. Ja Janicallahan on muutenkin poikaystävä!

   Poista