31.1.2016

Color mask failVärjäytin vähän yli viikko sitten hiukseni mustaksi, mutta harmikseen niihin jäi pari pientä tummanruskeaa läiskää. En halunnut alkaa uudestaan värjäämään, koska se rasittaa hiuksia niin paljon, joten päätin kokeilla korjata tilanteen mustalla color maskilla. Noh, valitettavasti ei kyllä mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Nimittäin mun hiukset vaaleni sen käytöstä!?  Tein kaiken niin kuin ohjeessa luki, enkä tiedä miten tämä on edes mahdollista? Mun hiukset on kyllä tällä hetkellä niin karseen näköiset etten tiiä pitäisikö mun itkeä vai nauraa.. Ei tässä varmaan muu auta kuin värjätä ihan kokonaan uusiksi ja siihen asti liikun pipo päässä.

Kertokaa hei tekin onko ollut samantapaisia kokemuksia tai jotain muita hiusmokia. Vertaistukea nimittäin kaivataan! :-(

Janica

18 kommenttia:

 1. Apua! Miten toi on edes mahdollista :o

  VastaaPoista
 2. Ohhoh whaat! :o Onpas outo! Noin ei oo kyllä mulle käynyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl tajuu miten tää on mahdollista.. :-D Onneks sulla on sit ollut parempia kokemuksia!

   Poista
 3. Mulla on ollut KC:n kanssa samanalinen kokemus vuosia sitten :/ Kokeile Biozelliä! Mielestäni se on paljon parempi koko tukan sävyttämiseen. Kannattaa vielä harjata tukka läpi levitettyäsi sävytteen, jotta väri leviää tasaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajaa, mitä sulle silloin kävi? :o Mä kyllä harjasin kun levitin, joku vinkkas mulle että kannattaisi kokeilla myös ihan kuiviin hiuksiin. Kiitti vinkistä, pitääpi kokeilla tota Biozelia! :-)

   Poista
 4. Aika outoo! Kannattaa kokeilla, vaikka Biozellin color maskia.. Niistä on ainakin mulla vaa hyviä kokemuksia. Toivottavasti saisit sun hiukset kuntoon, koska voin vaan aatella kuinka paljon tollanen ärsyttää. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kokeilen vielä Biozellia, jossei se sit toimi pitää varmaan tosiaan värjätä uusiks vaikka se hiuksille onkin huono.. Ärsytyksen määrä on kyllä aika suuri tällä hetkellä ':-D

   Poista
 5. Mitää onko tuo edes mahdollista :o Toivottavasti saat tukkasi pian kuntoon !

  http://aino-ax.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mäkin ihmettelin! Kiitos, toivottavasti saan hiukset kohta korjattua :-)

   Poista
 6. Mitä hittoa ..?! En ymmärrä :D ei varmaan muu auta kun värjätä vain..itellä käyny mustan kanssa että vihreeks vetäny..ei ollu nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, no onneks ei mulla sentään vihreeks menny :'--D Jepp, niin mäki luulen!

   Poista
 7. voi eii :oo Et oo ainoo hiusmokan tehnyt! Mulla on käynyt jos vaikka mitä kommelluksia tässä vuosien varrella :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten oo sit ainut.. :-D Hahah, nooh tekevälle sattuu!

   Poista