8.3.2016

Addicted to Snapchat - @janicakoivusalo


Blogissa on nyt hetken ollut vähän hiljaisempaa ja se johtuu siitä, että olen tällä hetkellä aivan totaalisesti koukussa Snapchattiin! Mä olen jo kauan tykännyt Snapchatista ja varsinkin Mystory:en katselusta, mutta vasta vähän aikaan sitten olen alkanut itse tekemään ihan "kunnon" Mystorya ja olen ihan addiktoitunut! Ensiksi tuntui vähän epäluonnoliselta puhua kännykän ruudulle, mutta kaikkeen sitä tottuu.


Olen siis Snapchatin puoella yleensä todella aktiviinen ja jos haluat seurata minua niin mut löytää nimimerkillä @janicakoivusalo. Tein siis vähään aikaan sitten ihan uuden tilin koska en tykännyt siitä mun edellisestä nimimerkistä.. Mun omiin suosikki snäppääjiin kuuluu mm. lateksitupppi, JaniLampinen, ihanahermanni ja Nimpeli.


Mä haluaisin nytten löytää uusia seurattavia, joten linkatkaa omat käyttäjänne ja suosikkinne kommentiboxiin, niin käyn tsekkaamassa! :-)


Olenko täällä ainoa kuka on kokussa kyseiseen sovellukseen?

Janica

4 kommenttia:

 1. Mun kaksi suosikkia ovat ainakin Annikeuttaja ja jennipupulandia :-)

  VastaaPoista
 2. Jeps, täälläkin seurataan hermannia! Sillä on hauskat snäpit:D Sit kanssa Niko Saarisella on tosi viihdyttävät mystoryt aina :) Mun on @rosamariaryh jos kiinnostaa Madridissa olevan aupairin jutut :)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi addikti! Snäpissä kiehtoo kyllä ehodottomasti sen vaivaton päivittäminen :)
  Omia suoiskki snäppääjiä ovat ainakin @kylizzlemynizzl (kylie jenner), @freddymylove ja @annikaollilla

  Keep it Simple ❤

  VastaaPoista