16.10.2013

No time for sleep

Kiirettä pitää, eli ei mitään uutta.. Tässä viimeaikoina tehnyt milloin mitäkin ja nytten eilen oli vihdoinkin viimeinen koulupäivä ja päästiin kauan odotetulle syyslomalle! Tänäänkin olen vielä ehkä menossa leffaan ja sitten yöllä toivon että saisin vihdoinkin kunnolla nukutuksi kun en muista ett milloin olisin viimeksi. 

Viikonloppuna oli kahdet bailut, Mian sekä Loten 18 vuotis syntymäpäivät. Ja molemmat sujuivat oikein hyvin. Miaa oli ihana taas nähdä parin viikon jälkeen ja Loten synttäreitä varten lähdettiin Inkooseen asti! Huhhuh :--D

En oo mikään iso syksyn fani mutta kyllä tuolla tällä hetkellä on todella kaunis ruska! Mua pelottaa talven tulo kun en ole enää yhtään tottunut kylmyyteen, Australian lämpö kyllä houkuttelis. Onneksi saatin äiskän kanssa varattua matka Hong Kongiin, minne suunnataan Joululoman aikana!!

Käytiin Empun ja Topsun kanssa katsomassa The Millers. Mikä oli aivan mahtava leffa, suosittelen todella paljon! Nauraa sai niin paljon että vatsakin alkoi kramppaamaan. 
Viime yönä pidettiin chick-flick ilta Karinin luona ja nähtiin Mean girls, Pitch perfect sekä Lol.oli todella kivaa vaikka pojat marisivatkin elokuvista vähän.. Taidettiin myös kaikki saada Salmonella sekä lapamadot...noooh mitäs pienistä :'-D

Te kaikki keillä on jo myös Syysloma niin viettäkää oikein ihanat pari päivää!

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti