9.1.2014

Lantau

Tässä on ensimmäinen postaus matkastamme! Olen vähän myöhässä tän kanssa kun ei ole ollut aikaa ja kotiin tullessani oon ollut niin väsynyt että oon mennyt aikasin pehkuihin. Noh, paremmin myöhään kuin ei milloinkaan..

Lantaussa vietettiin ensimmäiset kaksi yötä. Yövyttiin lentokentän hotellissa, joka oli mun mielestä vähän kolkko vaikka olikin viiden tähden hotelli.. Noh mutta tämä siis sijaitsi Lantaussa joka on yksi monista saarista Hong Kongissa. Pitkän lennon jälkeen ei ensimmäisenä päivänä jaksettu paljoa muuta tehdä kuin lähteä ulos syömään ja drinksuille. Sen verran väsytti että aikasin mentiin pehkuihin.


Mutta tokana päivänä otettiin "hissi" Nong Pingiin, minne mentäessä oli aivan huikeat maisemat. Ja paikan päällä nähtiin hyvin kuuluisa, valtava Buddha patsas. Samaisessa paikassa oli myös vähän muitankin nähtävyyksiä. Ja oli kyllä todella upeaa! Hassua oli kun yhtäkkiä siellä kävellessämme vastaan juoksi lauma lehmiä ja koiria...:--D Noh niitä sitten vähän taputeltiin ja jatkettiin vähän huvittuneina matkaa. Vaikka jonot sinne pääsemiseen ja takaisin olivat pitkät, niin kyllä kannatti ja suosittelen täällä käymistä jos vain koskaan siellä päin maailmaa satutte olemaan!

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti