22.1.2014

My life lately

Noniin nytten olisikin aika palata takaisin tähän mun arki-elämään kaikkien näitten matka postauksien jälkeen. Hiljaista ei ole todellakaan ollut vaan todella hauskaa, välillä vähän stressaavaakin.


Pidettiin yks Perjantai ilta tyttöjen ilta meillä, Annin ja Karinin kanssa.


Arkulla oli isot 18-vutois synttäri juhlat ja Ogein tavoitti täysi ikäisyyden. Mitä piti sitten kans vähän juhlia ulkona. Ja molempina öinä oli kyllä todella hauskaa!!


Näin myös Emmaa joka on palannut Australiasta vaihtari vuodeltaan ja oli kyllä niin ihanaa taas nähdä pitkästä aikaan! 


Koulussamme vietettiin niin kuin joka vuosi myös Talvi tanssiaiset. Sinne sitten tultiin mekkoineen kaikkineen ja Oge toimi mun Aveccina. Hauskaa oli ja live bänditkin soittivat. Opin kans miten vaarallista polkka voi oikeasti olla...:-D


Olen myös aloittanut tällaisen terveellisemmän elämän ja kesäkroppa 2014 on työn alla ;-) Olen syönyt vain terveellisesti, jättäen kaikki herkut ja roska ruoat pois sekä urheillut paljon! Mulla on motivaatiokin tosi korkealla. Tällaseen jää oikeasti ihan koukkuun..


Pidettiin yks ilta Lindan kanssa treffi ilta, joka oli ollut siis mun synttäri lahja hänelle. Käytiin Manhattanilla syömässä ja Elokuvissa katsomassa Frozen. Joka oli muuten aivan mielettömän huikea elokuva! Ehkä yksi Disneyn parhaista ikinä. Suosittelen todellakin.
Käytiin kans Jonten kanssa katsomassa HomeFront ja äitin kanssa Walter Mitty's Secret life. Molemmat elokuvat olivat kans hyviä!


Eiköhän tässä nyt nää tärkeimmät.. Koeviikko lähestyy uhkaavasti ja olen hukkumaisillani koulutehtäviin. Mutta niin myös onneksi JokkMokk reissu lähenee (josta kerron myöhemmin enemmän), ja sitten tietenkin kans vanhojen tanssit!


On muuten kans tullut shoppailtua jonkin verran, niin matkalta kuin täältä Suomestakin. Kiinnostaisko teitä nähdä mun ostokset?

Janica

6 kommenttia:

 1. Äää älä vaan att Frozen va helt amazing!! :D Ella va helt koukussa o ja found out att dendä sångaren va från RENT musikalen :O
  Dididii kaikki kiinnostaa, koska oot mun rakas bby ;) :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olaf va best <3 Ohhooo realllyy, my god :o Hihii selvä on hun ;)

   Poista
 2. Nam noi salaatit, ja pakko sanoo että vau upeen väriset silmät sulla :-)

  venlaelnaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis ja hienoja kuvia! sun silmät on ihan sairaan makeet :o :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista