20.4.2014

A lovely spring day


Eilen tuli vietettyä todella mukava päivä! Aloitin päivän käymällä salilla mikä sitten antoi mulle puhtia ja energiaa loppupäiväksi ja siinä samalla hävis mun päänsärkykin. Matkan varrella sain myös nauttia ihanasta auringon paistosta ja lämmöstä. Oli ihanaa huomata että miten myöhään illallakin pärjäsi hyvin pelkällä nahkatakilla. 


Päivällä käytiin äitin kanssa Itiksessä shoppailemassa ja pitkästä aikaan sain jotakin ostettuakin. Olette ehkä huomanneet etten ole pitkään aikan esitellyt mitään ostoksia, mikä johtuu ihan siitä etten ole kauheasti mitään ostellutkaan. Mutta koitan tässä lähipäivinä tehä niistäkin postauksen! Käytiin myöskin syömässä ja mun onneksi oli tankkauspäivä meneillään ;-).


Illemmalla kävin ystävien kanssa elokuvissa katsomassa Divergent (Outo lintu) ja me kaikki oltiin hyvikin tyytyväisiä siihen. Suosittelen kovasti jos yhtään tykkäätte Nälkäpelin tapaisista elokuvista tai hyvännäköisistä näyttelijöistä, haha! Mutta lähdenkin tästä nytten lenkille ennen vieraitten saapumista, heippa!
Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti