3.4.2014

Exam week


Koeviikko ja muutkin koulutehtävät alkaavat olemaan ohitse ja ehdin vihdoin täällä bloginkin puolella pistäytymään. Enää yksi pieni esitelmä huomenna (jonka mä täälläkin ehkä julkaisen) ja sen jälkeen alkaa ihana odotettu viikonloppu! Joilloin olenkin lähdössä Jonten mökille.Mun lähipäivät onkin aika pitkälti mennyt kouluhommien, töitten ja treenailujen parissa. Mutta onhan tähän  ihan mukaviakin asioita mahtunut. 


Viime Lauantaina oli ensiks Jonten siskon 22-vuotis synttäri juhlat ja oltuamme siellä parisen tuntia niin olikin sitten aika lähteä Pg-Wobble bileisiin! Muuten ilta/yö meni ihan hyvin paitsi että Jonte satutti jalkansa niin jouduinkin sitten puoliksi kantamaan hänet kotiin..


Tiistaina oli aprillipäivä, mutten tänä vuonna valitettavasti saanut mitään kepposia aikaiseksi. Hsl:lä oli kyllä ainakin hauskaa, kun olivat sekoittaneet kaikki metrotaulujen ajat... Välillä näytti että seuraavaan metroon olisi monta tuntia ja joskus ei tiennyt että mihinkäs metroon sitä nyt oikein astuikaan..haha. Samna päivänä oli myökins kakkosluokkalaisten musiikki konsertti. Mikä oli kyllä oikeasti aivan mahtava! Väsäsin sieltä pienen videonkin pienistä musiikki pätkistä, niin että tekin kuulisitte miten upealta kuullosti.


Mä ja Miranda muuten varattiin viikon aikana matka Barceloonaan!! Minne lähdetään 7-11.5, oon niin innoissani! :-DJanica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti