20.10.2014

England

Kotiuduin tänään Englannin matkaltamme ja huomenna joudun taas palaamaan takaisin arkeen! Ei kyllä yhtään huvittaisi, mulle oilisi kyllä sopinut vähän pitempikin loma. No mutta palataampa kuitenkin siihen meidän reissuumme.

Lähdin perjantaina, lensin siis yksin ja isäni oli sitten vastassa Lontoon lentokentällä. Meillä oli auto vuokrattuna joten lähdettiinkin sitten heti ajelemaan kohti Brightonia missä me sitten yövyttiin kaksi yötä. Hotellimme oli mukava ja sijaitsi ihan rannalla, ikkunasta oli tosi kivat näkymät!Lauantaina aloitettiin päivämme Englantilaisella aamupalalla ja lähdettiin sitten käppäilemään vähän ympäri kaupunkia. Tykkäsin kyllä kovasti Brightonista. Ajon kyllä joku päivä vielä käydä siellä uudestaan. Siellä oli paljon ihania pikku katuja ja hauskoja kauppoja. Fiiliskin oli ihan niinkuin jostain leffasta! Käytiin myös samalla vähän ostoksilla ja löysin pari ihan kivaa vaatetta.


Tämän jälkeen käytiin katsomassa Champion league jalkapallo peli. Jouduttiin sitten justiinsa kaikkien hulluimpien jalkapallo huligaanien keskelle haha, mutta oli kyllä hauskaa ja tunnelma todella hyvä!


Illemmalla käppäiltiin vähän lisää, käytiin esimeriksi pyörähtämässää Brightonin huvipuistossa joka sijaitsee laiturin päällä, näytti kyllä tosi hienolta.


Sunnuntaina käytiin napsimassa parit kuvat Brightoinin rannalta ja lähdettiin sitten ajelamaan rantaa pitkin Lontooseen yhdeksi yöksi. Matkan varrella käytiin Eastbornissa ja Hastingissa. Käytiin  myös katsastamassa meidän vanha asuntomme!


Illalla kun saavuttiin Lontooseen niin käytiin vielä elokuvissa ja syömässä Hard Roch Cafe:ssa. Tänä aamuna jouduinki sitten jo lentämään takaisin kotiin. Oli mielestäni onnistunut reissu ja suosittelen teitä kaikkia joskus käymään jossain muuallakin kuin vain Lontoossa. Englannissa kun on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa! :-)

Janica

2 kommenttia:

 1. Apuaa älyttömän ihania kuvia, mulla on hirmuinen matkakuume ja nää kyllä sai sen pahentumaan:') Onneksi keväällä pääsen käväisemään Lontoossa, mutta näin talvea vasten rantaloma houkuttaisi:) Tuo ensimmäinen kuva on kyllä todella mielettömän näköinen, kerrassaan ihana ♥

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! :) Uuh toivottavasti tulee kiva reissu! Ja joo mullakin tää ainainen matkakuume, joten tiiän tunteen :p

   Poista