5.5.2015

Happiness is a fresh new haircut


Mun hiukset on ollut tosi huonossa kunnosa jo pidempään aikaan ja vihdoinkin sain itestäni niskasta kiinni ja kävin leikkauttamassa huonot latvat pois. Kävin Stadin aikuisopistossa, jossa kaverini Jani leikkasi nämä. Olen kyllä hyvin tyytyväinen tulokseen ja nää tuntuu  ja näyttää niin paljon paremmalta nyt! Mulla on kans aivan liian usein käynyt niin, että on otettu liian paljon hiuksia pois, mutta onneksi niin ei käynyt tällä kertaa.

Mitäs mieltä te ootte? :-)

Janica

15 kommenttia:

 1. Näytät tosi söpöltä noilla hiuksilla! <3

  VastaaPoista
 2. noista tuli tosi kivat!! näyttää niin paksuilta ja terveiltä, sopii sulle :) ♥

  VastaaPoista
 3. Upeat hiukset<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tää on salee tällänen poikaominaisuus, mutta jos tytöllä on peruspitkät hiukset, ni en huomaa koskaan eroa kun on kampaajalla käyty. Jos nyt leikkaa jonku selkeen otsiksen ni sitten jopa mä huomaan eron. Mut perus lyhennykset, vaalennukset yms. menee aivan mun silmien ohi. Siksi kysynki vähän väliä naispuolen edustajilta ovatko he käyneet kampaajalla. Hyvällä tsägällä ovat ja jos eivät, niin sitten vain hukutan heidät kehutulvaan.

  "Ai et ole käynt kampaajalla? Ihmeen nätisti sulla on tukka tänään. Koko olemus jotenki huokuu freesheyttä!" - toimii aina :)

  Ja ps. Hyvältähän tuo tukka näyttää! Jos en tosin olisi lukenut mitä fledallesi on tehty en olisi saletisti huomannut muutosta. Mutta älä ota itseesi. Tämä on vain ja ainoastaan minun ongelma tämä tukkasokeus :j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aika smooth sulta! ;-) Muutenkin mukavaa kuulla, että jaksat kysellä ihmisiltä, ihanaa kun ihmiset jaksavat olla huomaavaisia :-)

   Ja kiitos kovasti! :-)

   Poista
 5. Lovely! Have a nice friday sweetie!

  If you want to follow each other, please follow me on GFC or Bloglovin and I'll do the same ;)


  I invite you to join my worldwide giveaways: Jexshop 10$ gift card & Polka dots dress

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat hiukset tuli! Näyttäävät kyllä niin terveiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo nää näyttää kyllä nyt niin paljon paremmalta :-)

   Poista