31.5.2015

Graduation day


Eilen se kauan odotettu päivä sitten vihdoin koitti, mä nimittäin valmistuin ylioppilaaksi! Päivä oli pitkä, tapahtumarikas ja onnistunut. Päivä alkoi itse lakituksella. Meidän koulumme seremonia oli aivan ihana ja täynnä kauniita musiikki esiintymisiä ja koskettavia puheita. Meinas mullakin tulla tippa linssiin, meidän koulumme on vaan niin paras! Kevätjuhlan jälkeen jäätiin vielä hetkeksi koululle räpsimään vähän yhteiskuvia :-).


Seuraavaksi suunnattiin nopeasti juhlapaikkaan missä kaikki olikin jo laitettu valmiiksi. Ei siis pidetty niitä kotona vaan vuokratulla tilalla, ihan meren äärellä. Sää oli onneksi hyvä niin tarvittiin vain pieni teltta käyttöön eli juhlat pidettiin ihan ulkosalla. Vieraita saapui mukava määrä, ruoka oli hyvää ja kaikilla vaikutti olevan mukavaa.

Illalla meitä odotti hieno illallinen Pörsissä, tänne tuli siis melkein kaikki suomenruotsalaiset ylioppilaat ja oli kivaa nähä niin paljon tuttuja. Illallisen jälkeen lähdettiinkin sitten oman kaveriporukan kanssa jatkoille ja yö sujuikin sitten aika railakkaasti. :-D


Tällainen oli minun ylioppilaspäiväni. Käytiin Janan kanssa myös kuvaamassa mulle ylppäri kuvia Torstaina jotka tulen sitten julkaisemaan teille myöhemmin, niin pääsette silloin myös paremmin näkemään mekkoni. Toivottavasti kuiteskin tykkäsitte tästä postauksesta ja kuvista. :-)

Toivotan onnea myös kaikille muille valmistuneille ja ylioppilaille!

Janica

6 kommenttia:

 1. oi sun päivä näyttää niin onnelliselta ja onnistuneelta! :) vielä kerran onnea ♥ innolla ootan myös sun ylppärikuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se myös oli! Kiitos ♥ Koitan mahd. pian postata myös ylppärikuvat :-)

   Poista
 2. Paljon onnea lakista! Oot oikea kaunotar <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja paljonpaljon onnea kaunokainen !!♥

  VastaaPoista