6.8.2015

Sunny beach

Niin sitä taas ollaan takaisin Suomessa aivan mielettömän upean viikon jälkeen, vaikka tuntuikin siltä kun oltaisiin oltu pidempään aikaan reissussa. Oltiin siis Mirandan kanssa Sunny beachilla, Bulgariassa vähän lomailemassa ja matka oli kyllä koko rahan arvoinen! Viikon aikana ehti tapahtua todella paljon kaikkea ja hienointa oli ne ihmiset joihin saatiin tutustua.Yleensä kun olen matkoilla tykkään puuhastella kaikenlaista päivittäin enkä vain olla ja loikoilla. Tosin tällä kertaa ei kyllä ollut mikään aktiivi-loma kyseessä, mutta ei se ollenkaan haitannut! Syötiin hyvin, loikoiltiin altaalla ja rannalla, shoppailtiin, käytiin yksi päivä Bourgasissa, riehuttiin vesipuistossa ja yöt menikin sitten juhliessa.

Sunny beach oli aika seko paikka, mutta siihen hulluun meininkiin ja ihmisiin mä rakastuinkin :-D. Saatiin uusia ystäviä ja osasta tuli oikeasti läheisiäkin. Eniten vietettiin aikaa kolmen brittiläis jätkän kanssa joitten kanssa juhlittiin melkein joka yö ja päivisinkin vietetiin aikaa yhdessä. Justiinsa ne uudet ihmiset on musta aina parasta matkustelemisessa!


Nyt jälkeenpäin oon kyllä niin poikki ja tuntuu että joka paikkaan sattuu ku on heilunut niin paljon.. Mutta oli se sen arvoista! Saatiin myös mukavasti vähän väriä pintaan. :-)


Tulen vielä myöhemmin julkaisemaan teille videon reissusta josta saa vähän paremman kuvan ja fiiliksen meidän viikostamme. Olisitteko kans kiinnostuneita näkemään mun ostoksiani? Kertokaa myös mielellänne, että mitä pidätte kuvista! Onko ketään teistä koskaan käynyt Bulgariassa tai Sunny beachilla?


Janica

8 kommenttia:

 1. aaa ihania kuvia!! tahtoo kans etelään ♥ ja joo ehdottomasti ostospostaus :)

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihania kuvia!! Tässähän iskee ihan järkyttävä matkakuume :D Oot tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Vaikutta mukavalta reissulta! Innola odotan videota ja ostospostausta :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania matkakuvia <3 mikäpä olisikaan parempaa, kuin saada uusia ystäviä matkustaessa :)

  VastaaPoista