30.8.2015

All about my hair - tag

Sini haastoi mut All about my hair - tagiin ja ajattelin nyt toteuttaa sen kun mulla on kerrankin hetki aikaa vaan olla. :-D Tässä haasteessa on siis 11 kysymystä liittyen hiuksiin ja sen jälkeen pitää vielä haastaa muitakin mukaan. Eiköhän aloiteta!


1. Milloin muutit hiusmalliasi ensimmäisen kerran?
No ensimmäisen kerran kun itse päätin muuttaa sitä taisi olla kuudenellä luokalla, kun mulle leikattiin polkkatukka, joka itseasiassa sopikin mulle aika hyvin. :-D Vähän radikaalimpi muutos olikin sitten kun päätin vaihtaa blondista brunetteen.

2. Milloin värjäsit tai raidotit hiuksiasi ensimmäisen kerran?
Taisi olla kesällä 2012, kun vaalensin hiuksiani.

3. Hiustuote, jota ilman ett voisi elää?
Siis ihan vain hoitoaine! Mun hiukset on niin helposti takkuuntuvat niin mun on ihan pakko aina käyttää sitä jossen halua näyttää ihan rölliltä :'-D.

4. Hiustuote, jonka ostoa kadut?
Mä en mitenkään hirveesti ostele mitään hiustuotteita muuta kun shamppoota, hoitoainetta ja joskus väriainetta, joten ei mulla ole oikein mitään vastausta tähän.. Kyllä sitä on joskus tultu ostettua justiina jotain hoitoaineita jotka eivät ole ollenkaan toiminut.

5. Millaisiksi haluaisit värjätä hiuksesi?
Mä oon aika tyytyväinen mun hiuksiin tällaisina ja sit aina välillä värjäilen niitä tummemmiksi. Mut olen kyllä aina halunnut kokeilla punaisia hiuksia! Monet on mulle sanonut, että voisi sopia. :-D En ole vain raaskinut kun niissä on kuulema sit ihan hirvee homma, kun pitää koko ajan värjäillä juurikasvua ym. 

6. Minkä hiushoitotuotteen haluaisit hankkia?
Mä haluaisin hankkia jonkun hyvän hiusöljyn, sellaiselle mulle voisi oikeastikkin olla tarvetta! Jos teillä on mitään kokemuksia hyvistä hiusöljy-tuotteista niin vinkatkaapa mullekkin. :-)


7. Hiustuote, joka ei toiminut hiuksillasi?
Ei mulla tähäänkään oikein ole mitään vastausta..

8. Mitä mieltä olet hiuspidennyksistä?
Musta ne on kyllä kauniita jos on onnistuttu saamaan ne edes suht. luonnolisen näköisiksi. Joskus kun näkee niin selvästi ihmisillä missä kohtaa ne pidennykset alkaa, mikä ei mielestäni ole kovin nättiä. En kyllä itse ehkä jaksaisi alkaa vaivaantumaan niin paljon... :-D

9. Hiustenhoitosääntö, jota hyvin harvoin noudatat?
Se että pesen hiuksani kuumalla vedellä.. Lämmin suihku on vaan niin paljon houkuttelevampi. Olen ottanut tavakseni kyllä huuhdella ne sitten viileämmällä vedellä pesun jälkeen.

10. Käytätkö vitamiineja hiustesi kunnon parantamiseksi? Ovatko ne auttaneet?
En käytä.

11. Kuka on hiusidolisi?
Siis pakko sanoa, että ystäväni Emilia! Sen hiukset on vain niin täydelliset. :-D


Janica

7 kommenttia: