19.6.2013

Bulgaria

Nytten on sitten reissu takana ja ollaan päästy takaisin kotiin. Bulgaria yllätti positiivisesti ja ylitti odotukseni. En ollut koskaan niin kovasti sinne halunnut, mutta nytten jälkeenpäin olen hyvin tyytyväinen minun ja äitini äkkilähtö valintaamme!

Meillä oli aivan mahtava hotelli, Santa Marina, joka muistutti enemminkin pientä kylää. Allas-alueita oli useita ja hotelli huoneet olivat valtavat ja vielä aivan täydellisellä näköalalla! Hotelli sijaitsi ihan Sozopolin vieressä, joka on Bulgarian vanhin rannikko-kaupunki, ihan siinä mustanmeren äärellä.


Tehtiin ja käytiin erillaisilla retkillä, jolloin päästiin näkemään vähän muitakin paikkoija. Käytiin Burgasissa, Nessebaarissa ja Ropotamo luonnon suojelu alueella.Vaikka siellä ei englantia puhuttu hyvin ja joskus oli vähän eksynyt olo niin koskaan ei tuntunut turvattomalta. 

Kaikki mitä haluttiin tältä lomalta niin myös saatiin. Tuli syötyä vähän liiankin paljon, shoppailtua ja saatiin vähän väriä pintaan. Eli kaiken kaikkiaan onnistunut matka! :)

Toivottavasti teilläkin on sujunut loma rattoisasti.

Janica

2 kommenttia: