24.7.2013

Poland
Täällä Suomessa ollaan taas, mutta en mä täällä kyllä kauaan aijo viipyä kun Sunnuntaina häämöttää jo seuraava reissu, mutta siitä sitten enempää myöhemmin.

Puola, tai tarkemmin sanottuna Gdansk ylitti odotukseni ihan mennen tullen. Ennen matkaa en ollut ihan varma mitä odottaa reissulta, mutta ehkä ihan hyvä niin, eipähän ollut mitään liikoja ennakkoluuloja. Rakastuin paikkaan melkein heti ja muistikortti tuli ihan täyteen räpsittyä. Kauniita rakennuksia, katuja ja etenkin kirkkoja oli paljon, ihmiset olivat mukavia, katu taiteilioita ihan laidasta laitaan, ruoka vähän liiankin hyvää ja ilmapiirissä oli lämmin tunnelma. Toisin kuin Suomessa meillä oli hyvät säät melkein joka päivä paitsi viimeisenä päivänä, mutta se käytettiinkin sitten shoppailemiseen...ei valittamista!

Käytiin kahtena päivänä myös Sopotissa sekä Gdyniassa, molemmissa paikoissa upeat hiekkarannat ja satamat. Varsinkin Sopot oli aivan älyttömän hieno, se oli ihan kun jossain etelässä ois ollut, siellä päästiin kans Merirosvolaivalla purjehtimaan, Pina coladan kera. Hotellina meillä toimi Radisson blu, joka oli eirttäin hyvällä sijalla, ihan siinä pääkadulla.

Janica

2 kommenttia:

 1. Uih ihana postaus:) Ja muutenki upee blogi, sait uuden lukijan:)

  Käy tsekkaamassa:http://youareonlywhatineed.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos paljon! :)
   Ja juu käyn :>

   Poista