2.6.2014

Freedom is here!


Nyt se on sitten vihdoinkin täällä, kauan odotettu kesäloma! Lauantaina olleet lakkiaiset olivat vähän vähän haikeet koska jos en olisi ollut vaihdossa niin minäkin olisin jo valmistunut. Mutta toisaalta pidän lukiosta niin ehkä ihan hyvä että saan elää vielä vuoden kuplassa ennen kuin joudun "oikeeseen maailmaan". :-D


Koulun kevätjuhlien jälkeen lähdin viettämään Topsun lakkiaisia huittisiin (minne on siis melkein kolmen tunnin ajomatka). Siellä oli ihan kunnon ruokatarjoilut ja paljon vieraita! Oli mielestäni kivempaa valita yhdet juhlat missä olen kunnolla kuin että olisin juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen.


Juhlien jälkeen lähdettiin molemmat takaisin keskustaan juhlimaan. Tiemme tosin erkaantuivat ja lähdin Mollyn kanssa klubittamaan. Illan aikana muitakin kavereita liittyi seuraan ja tutustutta uusiin kivoihin ihmisiin! Eli mulla oli hyvinkin onnistuneet päättärit.

Tässä nyt koitan vielä pakkailla ennen lentokentälle lähtöä kun nokka suuntaa isän luokse Sveitsiin! Otan läppärin mukaan reissulle niin koitan sitten sieltä paikan päältä kans postailla teille. Heippa!

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti