15.7.2014

Good vibes in the air

Täältä pesee  nyt mun kuulumiset viimeajoilta ja syyt siihe miks oon ollu niin hiljainen täällä blogin puolella.

Mulla alko nyt Heinäkuussa kesätyöt Amnestyn feissarina. Voin oikeesti sanoo ett se duuni ei oo hassumpaa. :-D Mulla on kiva työtiimi ja musta on ihan hauskaa jubailla ihmisten kanssa päivät pitkät. Tietty niitä töykeämpiäkin ihmisiä on tullut vastaan mutta enimmäkseen ihmiset on ollut mulle todella herttaisia! Se on hyvin rankkaa työtä niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin, mutta kuitenkin palkitsevaa hommaa.


Oon viettänyt viimeaikoina paljon aikaa Topsun kanssa. Käytiin tässä yks päivä rannalla loikoilemassa ja yhtenä toisena päivänä tehtiin hänen luona tortilloja, nam!


Viikonloppu oli todella ihana. Perjantaina Ogen bändillä oli keikka mitä käytiin kattomassa. Keikka oli tosi kiva, vaikkakin vähän hipster. Keikan jälkeen lähdettiin Annin kanssa ulos keskustaan yöksi. Yö oli todella random ja päädyin monen mutkan kautta loputla Hyvinkäälle, asuntovaunuun nukkumaan. Joo älkää kysykö miten mä sinne päädyin ku en oikeen itekkään tiiä :-D. Lauantaina kävin katsomassa elokuvan tähtiin kirjoitettu virhe. Tää oli mulla eka kerta ikinä, kun itkin elokuvan takia. Se oli oikeesti ihan sairaan hyvä, suosittelen! Loppuilta  lauantaista menikin sitten tosi rennoissa tunnelmissa.


Sunnuntaina meillä oli kaveriporukan kanssa picnic Lauttasaaressa. Mutta syy miks oltiin siellä oli koska oltiin päätetty hypätä yheltä sillalta.. Joo kuulitte oikein. Mutta siis me ei yritetty mitään itsemurhaa, vaan hypättiin siis veteen. Vaikka kyllä jännitti niin oli se oikeesti sit hauskaa.


Tänään oltiin Mirandan kanssa kaupungilla shoppailemassa. Sain ostettua ihan kivasti uusia vaatteita ja saatiin kokistälkit mihin sai valita ite että mitä siinä lukee. Niin laitettiin sit molemmat lempinimemme "Shaniq ja Mirrmirr" siihen. Illemmalla oltiin Roxyn kanssa kävelyllä ja koirapuistossa. Mun kaveri lähti nimittäin reissuun niin sen koirat tuli meille asumaan viikoksi ja oonki sit nyt niitten koiravahtina..

Janica

4 kommenttia: