28.7.2014

Great times

Viime viikkoon mahtu monta tosi ihanaa asiaa. Tutustuin uusiin ihmisiin, kävin vähän liiankin usein terdellä, loikoilin biitsillä pariinkin otteeseen, nauttien tästä ihanasta säästä ja nautin hyvästä seurasta.


Torstaina meillä oli työporukan kanssa picnic Kaisaniemen puistossa. Meillä on oikeesti niin kiva työposse ja oli kivaa tutustuu heihin paremmin vähän työn ulkopuolellakkin. 


Picnicin jälkeen näin Ogen taas pitkästä aikaan. Käytiin ekaks Amarillossa syömässä ja sen jälkeen vielä yllätys yllätys siellä terdellä..

Perjantaina oltiin Roxyn kanssa shoppailemassa ja sitten vielä illemmalla lähdettiin Mirandan ja Roxyn kanssa ulos juhlimaan. Ja meillä oli todella hauska yö! Sattui esmerkiksi sellainen hassu kommellus että yks henkilö meni ja veti lampun alas katosta ja antoi sen sitten mulle...? Siis oikeesti mitä ihmettä :---D


Lauantaina pidin illanistujaiset meillä ja täällä oli n. 30 ihmistiä. Oli ainakin mun mielestä tosi onnistunut ilta/yö, vaikka porukka olikin random.


Sunnuntaina sitten siivottiin ja palkittiin itsemme sen jälkeen kiinalaisella ruualla. Sen jälkeen osa meistä lähti Kruunuvuoreen seikkailemaan ja kattelemaan hylättyjä taloja. Eksyttiin siinä matkan varrella ja muutenkin se ei ehkä ollut mun mielestä mitenkään järin hauskaa kun ei vointikaan ollut siitä ihan parhaimmasta päästä.. Nooh sain ainakin ihan siistejä kuvia!


 Illemmalla käytiin kavereitten kanssa elokuvissa katsomassa Apinoiden planeetan vallankumous, ja oli kyllä sen verran hyvä elokuva että suosittelen sen näkemistä! Elokuvan jälkeen päädyttiin taas jotenkin sinne terdelle... Yöksi mentiin sitten Trinen kanssa Topsun luokse.  

Janica

4 kommenttia:

  1. Ootsä joskus kotona? ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kesäsiä kuvia :)

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    PS, mun blogissa on käynnissä giveaway (garnier BB-voide), johon kerkiää vielä osallistua :)

    VastaaPoista