11.4.2015

Some new stuff


Hupaisaa kun mä justiinsa vähän aikaan sitten kerroin harvoin shoppailevani ja tää on jo kolmas ostosposttaus parin viikon sisällä, hupsista :'-D. Me oltiin nimittäin viime viikolla kiertelemässä vähän kaupoissa Annin ja Roxyn kanssa ja nämä tarttuivat mukaan! 


Kaikki (paitsi korvakorut) oli kuitenkin tarpeellisia tai harkittuja ostoksia. Olen jo kauan haaveillut vaaleasta farkkutakista ja olin niin iloinen kun löysin sellaisen ja vielä hyvin istuvan! Tarvitsin myös tolle mun iphonelle oikeasti kuoria, kun mulla on nyt ollut käytössä isän firman kuoret.. Noi on kätevät kun ovat sitten vähän iskunkin kestäviä ja hyviä baarireissuihin, kun kuorten sisäpuolella on pienet lokerot mihin saa mm. narikkakortin.   Uudet arskatkin oli jo hetken ollut ostoslistalla  ja olin katellut näitä jo jonkin aikaa, mulla on muutenkin ennestään vain yhet joita en ole rikkonut. (Näättekös miten hyvä mä olen keksimään selityksiä..:---D) No mutta, mitäs te tykkäätte näistä? 

Janica

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia, farkkutakki näyttää kivalta:) Sinulla on kylllä tosi kivan väriset hiukset! Jäin ihastelemaan niitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajaa en oo ees ajatellut mun tän hetkisten hiuksien väriä :-D Mutta kiitos kovasti!

   Poista