5.4.2015

New in from Tallin

En ostanut Tallinnasta mitenkään hirveän paljon, mutta olen kyllä sitäkin tyytyväisempi siihen mitä ostin. Ensiks ku vaeltelin ostarissa niin tuntui siltä ettei löydy yhtään mitään ostamisen arvoista, kunnes löysin kaupan nimeltä House. En ollut ennen edes kuullut tästä mutta nyt onneksi tiedän! Kauppa oli täynnä aivan ihania vaatteita ja asusteita, olisi tehnyt mieli ostaa kaikki :-D. Tonne on ihan pakko palata seuraavallakin kerralla. Suosittelen kaikkia käymään! Mutta takaisin ostoksiin.. Nää vaatteet ei nyt oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta kyllä te ihan varmasti tulette kans näkemään ne päälläni :-). Mikä/Mitkä miellyttää eniten teidän silmää?

Janica

11 kommenttia:

 1. Olitko virukeskuksessa? C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ekaks siellä, mutta siellä ei oikein ollut niitä kauppoja joita kaivattiin, joten vaihdettiin sellaseen ostariin kuin Ülemiste :-) Sinne pääs virukeskusesta bussilla! Ja oli muuten ihan sairaan hieno ostoskeskus :-D

   Poista
  2. Pitääpä käydä kesällä tsekkaamassa. :-)

   Poista
 2. nää sun ostokset on niin ihania ♥ varsinki toi sininen kukkamekko!! itekki oon menossa ülemisteen (kolmatta kertaa :D) ens viikolla! en malta oottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Oi vitsit! Mäkin voisin lähtee tonne vaikka heti uudestaan :-D

   Poista
 3. Tuo mekko oli näistä varsinkin minun mieleen, voisin käyttää samanlaista :) Itse en ole käynyt vuosiin Tallinnassa, joskus olisi kiva käydä taas pyörähtämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi mekko on kyllä tosi kiva, varsinkin päällä :-) Joo kannattaa kyllä käydä, varsinkin kun sinne pääsee niin edullisestikkin

   Poista
 4. Aivan ihania ostoksia!! <333 Tuo mekko on mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla näköjään kaikkien suosikki :-) Kiitos! ♥

   Poista