9.4.2015

Two new old jackets


Outfit:
Toppi: Carlings | Hame: H&M | Kengät: Brighton | Aurinkolasit: H&M


Äitilläni on aika paljon vaatteita ja asusteita mitä hän ei itse enää käytä ja aina välillä hän antaa niistä jotakin mulle. Näissä kuvissa näette kaksi eri takkia jotka sain häneltä viime viikolla! Nää on musta ihan todella ihania molemmat. Vielä kun olin ajatellut muutenkin ostaa saman tyyppisiä takkeja, nyt säästinkin aika rutkasti tällä tavoin! :-) Noniin mutta itse takkeihin!


Tämä ensimmäinen villakangastakki on House of collectionista. Tässä on ihanan isot napit ja tän saa helposti yhdisteltyä moniin erillaisiin asuihin ja istuu päällä hyvin.

Olen jo jonkin aikaa unelmoinut kameli takista ja voi sitä onnen määrää kun löysin tämän komeroitten kätköistä :-D. Tää kyseinen on Martinelli woldblendilta, joka on Italialinen merkki. Tääkin on mielestäni tosi ihana, ja on varsinkin hyvä kun yömyöhään liikkuu keskustassa niin tämä takki peittää hyvin, jos on joku vähän lyhyempi mekko tai hame päällä :-) 


Kumpi näistä on teidän suosikki? Ja mitä mieltä olette kuvista? Musta nää onnistu ihan sairaan hyvin! Kiitokset vielä mun luotto valookuvaajalleni Lauralle, kenestä on oikeesti alkanut kehittyy aika hyvä kuvaaja :-D!

Janica

12 kommenttia:

 1. voi Janica ihania kuvia ♥ du är super vacker ♥

  VastaaPoista
 2. Vitsi ku oot kaunis! <3

  VastaaPoista
 3. Toi eka takki on ihan sairaan ihana!! :)

  http://carolinaelisabeth.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 4. Tuo ensimmäinen takki on kyllä niin kiva, että voisin itsellenikin ottaa :p ;-)

  VastaaPoista
 5. Musta taas toi toka takki on hieno! Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun olet suloinen tyttö! Mun lempiväri on beige joten näytää nuo takit oikeen hyvältä mun silmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Tania! :-) Mukava kuulla että miellyttää!

   Poista