9.6.2015

May through my phone

Moikka! Nyt ois taas vuoro tehdä pieni katsaus mun Toukokuuhun puhelinkuvien kautta. Taas yksi kuukausi vierähti aivan hirvittävän nopeasti, vastahan me vietittiin Vappua? Tää mun postaus tulee vähän myöhässä, koska jos joku vielä jotenkin on missannu, niin mun läppärini on siis tällä hetkellä korjaamossa. Saan sen ehkä tällä viikolla takaisin, joten peukut pystyyn! 


1. Vietettiin Trinen syntymäpäivä herkutellen ja elokuvia katsellen. 2. Tyytväisenä hiustenleikkuun jälkeen! :-) 3 & 4. Me abit oltiin perinteisesti järjestetty illallinen hienossa ravintolassa opettajien kanssa.


5. Olen aloittanut taas kunnolla treenaamisen. 6. Promobileistä. 7. Ihania vaaleanpunaisia kukkia! 8. Äitienpäivä illalliselta, käytiin koko perheen kanssa Fransmannissa syömässä :-).


9 - 11. Kuvia Janan synttäreiltä jolloin hän piti luonansa grilli-bileet. 12. Korkattiin Mirandan kanssa terdekausi heti pääsykokeen jälkeen. 


13 & 14. Sain yhen työkeikan ja olin mukana jakaamassa flaikkuja, kun oli Marimekon muotinäytös, meidätkin meikattiin ja stailattiin :-D. 15 & 16. Yks hauskimpia öitä! Tosin se sai vähän tylsän käänteen kun oltiin lähdössä kotiin, jäätiin nimittäin Mirandan kanssa makkaratalon hissiin jumiin melkein tunniksi!


17 - 20. Kuvia Majfesteniltä. Jolloin valvottiin Roxyn kanssa koko yö, katsellen auringonnousua! 


21. Mirandan mökillä, Porvoossa. 22. Juhlittiin äitin kanssa kesän alkua! 23. Käytiin Topsun kanssa testaamassa uusi ravintola Friends & Brgrs ja oli muuten ihan sika hyvää! 24. Iguanssa kavereitten kanssa. 

Janica

4 kommenttia: