18.9.2015

August through my phone


1. Suussa sulavia vohveleita Bulgariassa 2. Dave  3. Ihana kissanpentu! 4. Bourgas, jonne tehtiin pieni päiväreissu.


5-7. Tehtiin äitin kanssa parin päivän roadtrip, käytiin mm. yhdessä kylpylässä ja Särkänniemessä. 8. Pusuja! 9. Selfie, jonka otin ennen palaveria 10-12. Namu hommia, hauska promoamis päivä, jaettiin mm. aurinkolasia ja ilmapalloja, sääkin oli mitä mainoin ja meillä oli myös Dj paikalla. 


13-14. Ihana ilta Hernesaaressa. 15. Roxyn kanssa baanalla viimeistä kertaa kahdestaan ennen molempien muuttoa. 16. Nykyään tulee vietettyä paljon aikaa tän yhen kanssa Skypettäen :-).


17. Namussa, missäs muuallakaan ♥ 18. Ystäväni Marianna muutti Oulusta Helsinkiin! 19. Tapasin Temptation Island:in Anttonin. :-D (Ketä vielä sattui olemaan lempi henkilöni kyseisestä ohjelmasta) 20. Mirandan mökillä Porvoossa.


21. Ihana auringonlasku Nötössä. 22. Nötön "keskusta" :'-D. 23. Vähän veneilees. 24. Tosi makee saari jossa käytiin.


25-26. Mun kummit on hankkineet maailman ihanimman koiranpennun! Se oli niin suloinen ja pieni  27. Saatiin vihdoin käytyä Karim ravintolassa syömässä tyttöjen kanssa. Jonne me mentiin ihan vain sen takia koska ystäväni Karinin lempinimi on Karim. :'--D. 28. Pakkaaminen oli kyllä yhtä kaaosta.. 


28. Hernesaarenrannasta ♥ 29. Taiteiden yö. 30-31. Viimeisenä ilta Helsingissä ennen muuttoa tuli bailattua El jefessä, jossa olin itse ollut mukana järjestäjänä.


32. Kuva jonka otin ekana koulupäivänäni. 33. Osa mun uudesta mahtavasta luokasta. 34. Ihana brunssi. 35. Myös ystäväni André on muuttanut tänne Turkuun. On kivaa kun on edes jonkin verran vanhojakin tuttuja täällä. :-)


36. Oli ihanaa huomata kun postiluukun nimet vaihtu omiksi! 37. Käytiin ulkona syömässä yks ilta kun Mirandan perhe oli täällä kyläilemässä. 38. Minä ja mun vaimo ♥ 39. Bussipysäkkimme nimi. :'---D


40. Bussit täällä Turussa osaa olla vähän huomoristisiakin. :-D 41. Tää opiskelijan elämä on rankkaa kun koko ajan pitäisi olla menossa.. 42. Miltä jääkaappimme näytti kun oltiin koulun kanssa reissulla. 43. Meloamassa!

Janica

6 kommenttia: