20.10.2015

Shopping lately

(Poncho)

Viimeaikoina on tullut vähän shoppailtua.. Tosin suurin osa tavaroista on Stockmannin hulluiltapäiviltä, jossa käytin ainoastaan lahjakortteja joita olen saanut. Nyt mulla onkin ollut pieni ostoslakko joka jatkuu vielä tämän viikon koska Lauantaina tää tyttö lähtee reissuun! Enkä haluaisi tuhlata kaikkia rahojani ennen sitä.. :-) Mutta kerron siitä sitten myöhemmin, nyt niihin ostoksiin!


Oon ostanut varsinkin paljon meikkejä, koska multa on jotenkin päässy häviämään aika paljon muuton aikana. Olikin sitten pakko päästä täydentämään vähän kokoelmaa ja varsinkin kun hulluilta päiviltä sai niin edullisesti! Oon myös innostumaan värittämään, se on oikeesti ihan älyttömän hyvä tapa rentoutua, mulle varsinkin hyvä kun olen jatkuvasti stressaantunut.. Onko täällä ketään muitakin ketä on hurahtanut tähän? :-D


Mitäs tykkäätte? Löytyykö suosikki ostosta?

Janica

8 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Suosikiksi nousee kyllä nuo huulipunat <3

  VastaaPoista
 2. Wau mitä huulipunia! :) Saanko kysyä, mitkä sävyt ovat kyseessä Lorealin punien kohdalla? Näyttävät upeilta syyssävyiltä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Vasemmanpuoleinen on Color richen 131 (Mistinguette) ja oikealla 364 (Satin place vendome) :-)

   Poista
 3. tosi kivoja ostoksia!! :) noi värityskirjat on ihan parhautta ♥

  VastaaPoista
 4. Uuh ;) Ja måst nog påriktit köpa dendä värityskirjan o nya stabilon :D Ba lite skit att hullut päivät just fo förbi när ja far ti stan x)
  Joo o hei skriv domdä sävynä bro, fö ja vill köpa den ja har o en mer orange som dendä ti vänster ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kantsii köpa, Miranda har nu också börja me de :'-D Dendä köpte ja nog helt som normi pris, men dom e int alltså alls dyra typ 10-15euro. Joo ja skrev i dendä ena kommenttin dom, tho den ti vänster e nog helt pink :-O

   Poista