22.12.2015

Malta - Part I


Ulkona on aika harmaa sää, joten ajattelin jakaa teille vähän mun reissukuvia, mikä saattaisi piristää tätä päivää! Oltiin siis äitin kanssa viikon verran Maltalla ja reissu oli hyvin onnistunut. Malta on ihan tosi kaunis maa ja suosittelen kaikkia käymään, vaikkakin se onkin niin pieni. Tiesittekö että Maltan pääsaari on pisimmiltään vain 27km ja leveimmiltään 14,5km?! Siitä huolimatta siellä on ihan valtavasti kaikkea nähtävää ja tekemistä. 

Asu:
Mekko: House | Laukku: Katukauppa Bulgariassa | Kengät: Saatu | Takki: VeroModa

Meidän hotellimme oli tosi hyvällä paikalla ja muutenkin hieno! Se oli taide-hotelli, eli joka puolella oli kaiken maailman taideteoksia. Eka päivä menikin lähiympäristön tutkimiseen ja käveltiin kyllä varmaan aika monta kilsaa.. Saatiin myös huomata miten järkyttävän paljon kissoja Maltalla on. Nähtiin valehtelematta vain ekan päivän aikana yli 50! Me oltiin äitin kanssa kissanrakastajina tietysti ihan onnessamme. :-D Vaikka ne ovat kodittomia niin paikalliset silti ruokki niitä ja piti niistä edes jonkin verran huolta mikä on mielestäni ihan mahtavaa. 


Tokana päivänä oltiin kaupungissa nimeltä Valletta, eli Maltan pääkaupungissa. Mikä oli ainakin mun suosikki kaikista kaupungeista missä käytiin. Jos teistä joku eksyy Maltalle, niin siellä on ihan ehdottomasti pakko käydä! Kolmas päivä meni shoppailuun, en silloin ottanut mitään kuvia, mutta kiinnostaisiko teitä nähdä mun ostoksia?

Mulla on materiaalia sen verran paljon, niin jottei tästä tulisi ihan kilometri postausta niin jaan tämän kahteen osaan ja tulen julkaisemaan sen toisen sitten myöhemmin. Mitäs tykkäätte kuvista?Janica

10 kommenttia:

 1. Oi, Malta näyttää kyllä ihanalta paikalta!

  VastaaPoista
 2. Ooooh mitä ihania värikkäitä kuvia!! <3

  VastaaPoista
 3. Itse olin Maltalla kolme viikkoa viimekesänä ja ai että kuinka kaipaan takaisin tuonne <3 Nämä kuvat ei ainakaan helpottanut ikävää.. Niin ihania kuvia susta ja maisemista!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Mua myös kiinnostaisi ostospostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisinkin sitten väsätä sen :-)

   Poista