21.12.2015

Mitä mulle kuuluu?

Koska en ole niin pitkään aikaan päivitellyt (paitsi tietty eilen), niin olisi varmaankin hyvä aloittaa pienellä tilanne katsauksella. Mitä minä sitten olen tehnyt tämän blogihiljaisuuden aikana ja mitä minulle kuuluu?

Ekaks voisin aloittaa kertomalla, että mulla oli syntymäpäivä 1.12 ja täytin 20-vuotta, hui! Milloin musta tuli näin vanha? Olen myös päässyt matkustelemaan, kävin kahdesti ulkomailla, Lokakuun loppupuolella olin Englannissa, Manchesterissa ja palasin juuri kotiin Maltalta. Tehtiin myös luokan kanssa reissu Ahvenanmaalle, jossa en ollut ikinä ennen käynytkään! :-D Melkein suurin osa ajastani on kuitenkin mennyt koulutöitten tekemiseen, olen kiitollinen kun vihdoinkin on joululoma ja saa vähän huiliakkin. Onneksi on ollut hauskojakin tapahtumia opiskeluun liittyen, josta päällinmäisenä mieleen on jäänyt iso suomenruotsalaisten tapahtuma nimeltä glöggrundan, jossa meno oli kyllä päätähuimaavaa. :-D Eli aika paljon on ehtinyt tapahtua parin kuukauden sisällä..


Yleisesti mulla menee siis ihan hyvin. Vähän olen ollut stressaantunut, mutta onneksi sekin alkaa vähän helpottamaan. Mitäs teille mun lukijoille kuuluu? Olisi kiva kuulla miten teillä on loppuvuosi mennyt. :-)

Janica

6 kommenttia: