2.2.2016

Tammikuun suosikit

Uusi vuosi tuo tullessaan uudet kujeet ja täällä blogissa lähtee nytten käyntiin kuukauden suosikit postaukset. Itse tykkään ainakin kovasti lukea tämän tyylisiä postauksia, toivottavasti tekin!

Tammikuussa mun eniten käytetty hajuvesi on ollut Naomi Cambellin, Wild pearl. Tässä on niin hyvä ja raikas tuoksu! Sain tämän syntymäpäivälahjaksi ystävältäni Emilialta, kiitos vielä. ♥ 


Tämä Muumien hiustenhoitotuote on sähköisten ja takkuisten hiusten pelastaja! Olen kokeillut vaikka kuinka monta erimerkkistä selvityssuihketta, mulla kun on helposti takkuuntuvat ja talvisin sähköiset hiukset. Kaikista eri tuotteista kuitenkin tämä lapsille suunnattu Niiskuneiti selvityssuihke vie voiton.. :-D Suosittelen teitä ehdottomasti kokeilemaan, jos kampailette samanlaisten hiusongelmien kanssa.


Näin talvisin iho kuivuu helposti ja olen tykästynyt käyttämään Lumenen tehokosteuttavaan voidegeeliä, joka saa ihon tuntumaan taas silkkisen pehmeeltä. Vaikka tää on aika paksua, niin se ei kuitenkaan jätä ihoa tahmaiseksi.


Ostin Maltalta mun ensimmäisen ruskean huulipunan ja olen rakastunut tähän! Kyseessä on Flormarin supershine lipstick, sävyä numero 526. Vielä olisi etsinnöissä joku ihana ruskean värinen mattahuulipunan, vinkatkaa jos tiedätte jonkun joka olisi hyvä! Toinen tämän kuukauden meikkisuosikkeihin kuuluu Maybellinen lash sensational ripsiväri. Tällä saa ripsiin ihan kunnolla volyymia ja pituutta! 



Tämä sama kaiutin on jo aiemminkin vilahtanut täällä blogin puolella, mutta on kyllä pakko vielä hehkuttaa vähän lisää.  Äänenlaatu tässä on ihan uskomattoman hyvä ja ei oikeasti uskoisi miten kovalle tämän saa! Kyseessä oleva kaiutin siis Constellationilta ja mallin nimi on Orion.


Olen tällä hetkellä innostunut meikkaamisesta enemmän kuin koskaan ennen ja olen sitä myöten myös alkanut katsomaan paljon enemmän meikkamiseen ja kauneuteen liittyviä Youtube-videoita. Yhteen tämän hetken Youtube-meikkiartisti suosikkeihin kuuluu ehdottomasti Sona Gasparian.



Kertokaa mitä muuten tykkäätte tän tyylisistä postauksista! :-)

Janica

10 kommenttia:

  1. Hyvä et tykkäsit ❤️

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin postauksesta, nään mielelläni näitä myös jatkossa!! :)) Hahahah munkin on kyllä nyt pakko päästä kokeilee tota niiskuneiti suihketta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, teenkin sitten näitä jatkossakin :-) Hahaha, suosittelen kyllä kokeilemaan!

      Poista
  3. Tuleeko sulla tuota Lumenen tehokosteuttavasta voidegeelistä näppylöitä naamaan? Mun iho kuivuu talvisin tooosi paljon ja nykyinen kosteusvoide on muuten hyvää, mutta pitkällä käytöllä mulla alkaa tulemaan siitä näppylöitä :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole ainakaan tullut tosta mitään näppylöitä ja on ollut jo jonkin aikaa käytössä :-)

      Poista
  4. Tuo muumihoitsikka on puhdasta parhautta! Täälläkin on kokeiltu kaikkea halvasta superkalliiseen, mutta mikään ei toimi niin hyvin kun tuo suihke! :) En edelleenkään kestä kuinka sievä tuo matkakaiuitin on, pakko käydä kyllä hakemassa yksi tännekin... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp niin on! Mäki oon kokeillut vaikka kuinka monta tuotetta, mutta mikään muu ei ole kyllä vielä osoittautunut paremmaksi :-D Käyppä! Ett tuu katumaan, tää on mulla nyttenkin tässä mun vieressä pauhaamassa :'-D (Kämppis parka kun nykyää soitan musiikkia koko ajan, haha)

      Poista
  5. Hihiii tuo muumijutska on kyllä oikea luottotuote itelläkin! :)

    VastaaPoista