3.8.2014

Wishing for a never-ending summer


Enää runsas viikko ja sitten olisi jo aika palata takaisin kouluun ja opiskelujen pariin. Koko ajatus siitä ahdistaa mua. Hyi. Mutta onneksi en voisi saada parempaa päätöstä tähän kesään. Laukut on jo nimittäin pakattuna ja passi esillä huomista lähtöä varten. Lähdemme Empun kanssa Ibizalle viikoksi. Toivottavasti selvittäis sieltä kans hengissä kotiin asti..:--D.


Maanantai yönä mentiin kavereitten kanssa picniclle ja uimaan ilmaan vaatteita keskellä yötä. Ekaks me vaa chillailtiin rannalla ja syötiin eväitämme ja kun kello alko lähestyä keskiyötä niin siirryttiin laiturille. Hypättiin kaikki kun kello löi tasan. Vesi oli ihan järkyttävän lämmintä ja koko se hetki oli jotakin niin ihanaa.


Loput viikosta on mennyt nauttien ja ihanassa seurassa. Kävin esimerkiksi leffassa, chillailtiin Thelman luona ihan parhaassa seurassa, oltiin Mirandan kanssa vaahtobileissä ja pidettiin Roosan kanssa brunssi. 


Kaiken huipentuma oli kuiteskin lauantain kaljakellunta! Siellä me kelluskeltiin Thelman kanssa ja mollemmilla oli eka kerta. Mutta musta se oli kyllä oikeesti jotain ihan huikeeta! Vaikka se matka oli kyllä kieltämättä järkyttävän pitkä ja ilman airoja jouduttiin soutamaan. Muutenkin meidän varusteet oli aika viime hetken hankintoja.. Heh. Mutta hauskaa oli ja varmasti osallistun myös ensi-vuonna!

Janica

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Haluaisin itekin joskus osallistua kaljakelluntaan! Ja hei pitäkää hauskaa Ibizalla! :)

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voisitsä tehä postauksen siitä missä kaikissa maissa olet ollut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinhan mä sellasen koittaa väsätä, kiitti ideasta! :)

   Poista