21.8.2014

Last year of high school has begun

Kai se jo on aika alkaa hyväksymään että kesäloma on ohi.. Nopeasti se hujahti mutta paljon tuli myös tehtyä. Mäki oon nyt palannut koulunpenkeille ja viimeinen vuosi lukiossa on lähteny känytiin. Tuntuu kyllä vähän hassulta kun kaikki ihmiset kenen kanssa koulun eivät enää ole koululla. Kirjoituksiinkin olen vihdoinkin alkanut lukenemaan ja muutenkin alkaa nyt jo olemaan aika stressaavaa koulussa. Onneksi mulla on kuiteskin siellä ihan mahtavia ystäviä kenen kanssa saan jakaa tämän viimeisen vuoden!


Meidän koulunkäyntimme lähti käyntiin abien perinteisellä abi-telttailulla. Eli siis me tosiaan mentiin koululle jo maanantai iltana ja yövyttiin teltoissa siellä koulun pihalla! En oikeen osaa päättää että oliko yksi hauskimmista vai kamalimmista öistä vähään aikaan...:--D.


Viime torstaina me päätettiin Roxyn kanssa laittaa vaihtari vuodelta tutut koulupuvut päälle! Oli jotenkin tosi hassua taas pitää ne yllään kun en itse ole yli vuoteen. Kyllä me saatiin aika monta kummastunutta katsettakin koulussa kerättyä..

Maanantaina näin Kristan ja Roosan ja käytiin ulkona syömässä. Oli kiva jälleen nähdä pitkästä aikaan.


Maanantaina päätettiin Mirandan ja Thelman kanssa pitää sleep over. Syötiin tortilloja ja katseltiin frendejä. Meillä oli kyllä sen verran hauskaa että päätettiin tehdä siitä joka maanantai illan juttu tämän jakson aikana. (Meillä kaikilla alkaa koulu aina 11 tiistaisin).


Tänään meillä sitten alkoi nasutus koulussa, joka kestää siis kolme päivää. Taidetaan olla yks niistä harvoista kouluista missä se on vielä sallittua.

Janica

2 kommenttia:

  1. Mikä ihme on nasutus? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on sitä kun kiusataan uusia ykkösiä ja toiovotetaan ne tervetulleiks lukioon :--D. Ne joutuu esim pitää hassuja vaatteita päällä ja tekee erillaisia tehtäviä.

      Poista