14.2.2015

Penkkarit 2015

Terveisiä täältä sängyn pohjalta! Täällä kirjoittelee hyvin ryytynyt abiturientti. Tuskin keneltäkään meni ohi, että penkkarit vietettiin torstaina.. Ainakin mulla täytty kaikki sosiaaliset mediat rekka ja risteily kuvista! Mäki siis olin yksi niistä onnekkaista ketä pääs juhlistaa tätä päivää. :-)


Kokoonnuttiin meidän tyttöporukkamme kanssa Mirandalle jo penkkareitten edeltävänä yönä ja nukuttiin siellä. Aamulla meitä odotti aivan järjettömän ihana aamupala johon kuulu mm. pannukakkuja, pekonia, kananmunia ja croisantteja, nam! 


Koululla esitettiin meidän ohjelmamme ja kaikki onnistui todella hyvin. Kaikki vaikuttivat pitävän meidän lauluista ja videosta. Olin myös tyytyväinen haalariini kun tein itsestäni dalmatialaisen! Meidän koululamme oli kaksi rekkaa, mistä toinen jossa minä olin kyydissä, oli sellanen vähän pienempi, mutta ihan älyttömän suloinen punanen rekka :-) 


Rekan kyydissä oli ihan huikee meno ja pompittiin ja kiljuttiin kuin viimeistä päivää! En tiennykkää että karkkien heittäminen ihmisten päälle voisi olla niin hauskaa..:-D Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut sen pahemmin. 


Rekka veikin meidät sitten suoraan satamaan missä laiva odotti. Risteily sujui hyvin vaikka teloinkin jalkani, kärsin silmätulehduksesta ja jouduin olemaan ison osan illasta mykkänä, koska ääneni oli jossain ihan omilla teillään.. Mutta hauskaa oli kuitenkin! Meillä oli Elastinen esiintymässä ja törmäsin moneen tuttuun, mikä oli ihanaa! Eli kaiken kaikkiaan penkkarit onnistui hyvin vastoinkäymsistä huolimatta. :-)


Janica

4 kommenttia: