4.2.2015

Last days of highschool

Lukio vetelee viimeisiään ja huomenna on tiedossa ensimmäinen osa äidinkielen kirjoituksista ja ensi viikolla suomenkielen kuuntelukoe, yikes! Sitten onkin jo penkkareitten ja abiristeilyn vuoro, joita ootan hyvin innolla. Vielä pitäisi käydä ostamassa haalari muuten taitaakin jo olla kaikki aika lailla kasassa.


Viimeviikolla me abit järjestettiin rahankeräys tapahtuma minne ihmiset saivat tulla syömään meidän tekemiä antimia, laulamaan karaokea ja kuuntelemaan live musiikkia. Meillä oli myös ihana kirppis pystyssä. Kaikki onnistui odetettua paremmin ja ihmiset viihtyivät. :-)


Tänään meillä oli vihoviimeinen koulupäivä ja sen kunniaksi mentiin kouluun pyjamat päällä ja hauskaa oli :-D. En kyllä ole vielä ihan sistäinyt tätä kaikkea.. Ei enää koskaan koeviikkoja tai muuta vastaavaa, ihan hullua! Onko täällä muitakin abeja ja mitkä teidän fiilikset on? Iloiset vaiko haikeat? Mun fiilikset taitaa olla jotain siltä väliltä... Jännitän mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta samalla vähän pelottaakin.. 

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti