21.2.2015

Sick of being sick


Tää mun lukuloma ei alkanutkaan niin onnistuneesti.. Tulin nimittäin kipeäksi abiristeilyllä. Oloni tosin koheni aika nopeasti ja tunsin itseni jo suhteellisen terveeksi alkuviikosta, joten päätin tiistaina lähteä Messilään. Matkustin junalla ja matkan aikana huomasin ettei olo ollutkaan vielä niin hyvä. Koska oloni ei siitä enää kohennut niin päätettiin keskiviikkona lähteä lääkäriin (mikä osottautui hyvin hankalaksi Lahdessa kun itse on kotoisin Helsingistä). Noh tuli sitten ilmi että mulla oli yli 39 astetta kuumetta ja Angiina! Ihmekkös tuo kun olikin vähän heikohko olo... 

Täällä Messilässä mä vieläkin oon koska olo ei ole ollut tarpeeksi hyvä jaksatakseen matkustaa takaisin ja täällä olen saanut hyvin levättyä. Toivottavasti olisin kohta taas terve!  Paikalleen kököttäminen ei nimittäin sovi mulle :-D.


Ei hätää, oon mä jotain hauskaakin tehnyt! Saapumis iltanani käytiin lätkä ottelussa, yhtenä iltana pyörähdin katsomassa vähän stand up komiikkaa ja meillä oli täällä tanskalaisia vieraita (tosin tällä kertaa eri perhe kuin viimeksi), ja tänään meille tuli toiset vieraat.. Harmi vaa kun en itse pysty laskettelemaan tai mitään muutakaan. Koulutehtäviäkin on ihan huima määrä. Noh eiköhän tää tästä, toivottavasti teillä menee vähän paremmin! 

Janica

4 kommenttia: