27.3.2015

Help me pick a graduation dress


Ylioppilasjuhlat häämöttää jo, ja mulla on meneillään iso valitsemis kriisi mekkojen suhteen! Olen nyt selannut läpi nettikauppoja ja karsinut sadoista mekoista yhdeksän parasta. Nyt on se ongelma etten tiiä mikä mun näistä pitäisi valita ja siksi pyydänkin teiltä apua! Eli kommentoikaa teidän mielipitteenne, mikä näistä on kaunein? Rumin? Sopivin? Ym. Toivonmukaan saisin sitten valittua sen täydellisen yksilön. :-)

Ps. Laitoin tonne sivupalkkiin vähäksi ajaksi kyselyn, että minkälaiset postaukset teitä eniten kiinnostaa, joten käykää ihmeessä äänestämässä! 

Janica

23 kommenttia:

 1. Mä sanoisin 8! <3 Maksimekot on ihania, ja tuo sopis iha täydellisesti ylioppilasjuhliin! Toinen lemppari on numero 5! Ps. samassa tilanteessa ollaan, mekko pitäis löytää .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksimekot on kyllä mustakin aivan ihania :-) Voih, toivottaavasti säkin löytäisit itsellesi jonkun ihanan mekon!

   Poista
 2. Kattelin just eile itekki huviksee tota 5 :D mun mielest se on hienoin <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo 5 on ihana mutten oo ihan varma ett sopiiko se yo-mekoks ku se on vähä tollai lyhyehkö :-D Pitää nyt vähä kattoo..

   Poista
 4. 4, 5 ja 6 on mun lempparit! T. Krista

  VastaaPoista
 5. 6:ssa on casual ja fancy sopivas tasapainossa! Se on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä mäkin mietin, ainoo että kaveri nyt huomautti että lakissa on kultaa ja tossa mekossa hopeeta.. :-D Mutta ehkä voisin ostaa sen muuten vaa käyttöön :-) Kiitos kommentista kuitenkin!

   Poista
 6. Första o fjärde :) fast dom e alla vackra!

  VastaaPoista
 7. 4 tai 8, koska ensimmäiset kolme näyttää vähän liian kesähepeniltä, 5 ja 6 liian vaaleita omaan makuuni, 7 tulee mieleen vähän riikinkukko ja 9 kyllä on aika hieno oikeastaan myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ku jaksoit motivoida valintasi :-D Kiitos kommentista, varmaankin taivun kans noihin samoihin!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä :-) Joo ne on kyllä molemmat nättejä!

   Poista