31.3.2015

March through my phone

Nyt kun mulla vihdoinkin on puhelin jossa on vähän parempi kamera niin olen alkanut ottaa paljon enemmän kuvia puhelimella. Kysyin teiltä että haluatteko puhelin postauksia ja koska vastaus oli myöntävä niin tässä tulee! Olen koonnut tähän kuvia Maaliskuulta ja ajattelin, että tästä voisi tulla tällainen joka kuukauden juttu. Kertokaa toki mitä pidätte! :-)


1. Käytiin Topsun kanssa leffassa katsommassa Kingsman, oli muuten ihan älyttömän hyvä elokuva ja todellakin suosittelen! 2. Olin saanut äidiltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kuumakivihierontaan ja luomu kasvohoitoon ja vihdoinkin pääsin käyttämään sitä. Oli ihan tosi rentouttavaa kaiken stressin keskellä. 3. Hoitojen jälkeen käytiin äitin kanssa syömässä vähän lounasta 4. Kissat on ollut ihan onnessaan kun olen päivisin ollut kotona. :-)


5. Minä ja Emppu ♥ 6. Aurinko on saanut mut monesti hyvälle tuulelle tämän kuukauden aikana! 7. Matikkaa tuli laskettua paljon yo-kokeita varten 8. Selfie jonka otin ennen ulos lähtöä :-)


9. Oltiin yks päivä koulussa kavereitten kanssa ja laskettiin yhdessä 10. Omakuva ihanassa auringonpaisteessa ♥ 11. Roosan kanssa kuvailemassa 12. Konstan lempi nukkumapaikka on mun opiskelukirjojen päällä :'--D


13. Oon aina rakastanut auringonlaskuja! 14. Iloisena menossa leffaan! Käytiin katsomassa Chappie ja sekin oli aivan mahtava mielestäni, käykää ihmeessä katsomassa! 15. Voitte kuvitella sitä lässytyksen määrää kun saatiin nähdä tää ihana siili (kuvassa Karinin käsissä) 16. Vähän lähempää otettu kuva Janne-siilistä. Tuitui 


17. Metron ikkunasta napattu kuva kauniista auringonlaskusta! 18. Naamakuva 19. Menossa Oskarin ohi-on bileisiin ja ihana Miranda suostui meidän kuskiksi :-) 20. Pieni kierros "never have I ever:iä" 


21. Mun kauniit tyttöset! 22. Fagge ja Vilhelm 23. Suttuinen mutta niin hyvätuulinen kuva!24. Sopisko tällanen hattu mulle :-)?


25. Käytiin läpi syvällisiä keskusteluja lattialla 26. Meidän parvekkeelta näkee tosi usein  upeita auringonlaskuja! 27. Meikäläinenhän siinä taas :-D 28. Tietää kevään saapuneen kun alkaa näkee kukkia.


29. Kuva otettu päivää ennen takatalven tuloa 30. Iloinen minä :-) 31. Nää mun hiukset on oikeesti jo aika pitkät.. Pitäis vaa käydä leikkauttamassa noi huonot latvat pois 32. Lauran synttäreiltä, postaus siitä tulossa myöhemmin!33. Krista ja Laura letitti mun hiuksiin miljoona pientä lettiä 34. Tässä tulos kun avasin hiukset :-D 35 & 36. Viime perjantaina meillä oli Roxyn kanssa girls night out. 


37. Bongaattii David Hasselhoff ja tytöt vähän innostu :-D 38 & 39. Oltiin porukalla katsomassa Cinderella joka oli ihanan hyväntuulinen elokuva! 40. Uuden huulikiiltokynän testailua.

Janica

6 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus! Lisää näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Joo kyllä mä jatkossakin aattelin tehdä näitä!

   Poista
 2. Hehee ja hajoo me min iphone 4 xD vill också ha bättre kamera :(
  Cute cute cute you ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nå månne du int i nå skede får! :-) Aww thank you ♥

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus, ehdottomasti lisää näitä jatkossakin :) ♥

  VastaaPoista