21.3.2015

Weird habits

Niinkuin meistä kaikista niin löytyy myös musta vaikka minkälaisia outoja tapoja ja aattelin, että vois olla ihan hauska jakaa niitä teillekkin. Tähän samaan postaukseen aattelin samalla sysätä kans pari kuvaa jotka äsken otin. Mutta niin, eiköhän aloiteta! :-)1. Jos nukun kahdestaan jonkun kanssa samassa sängyssä, niin mun on aina pakko nukkua reunimmaisella puolella. 

2. Mun on aina istuttava bussin taka-osassa, alkaa oikein ärsyttää jos joku kavereistani päättääkin istahtaa sinne eteen. Vaikka eihän sillä nyt oikeasti ole mitään väliä.

3. Kun olen suihkussa muotoilen mun hiukset shamppoon avulla ylös, niin että näyttää siltä kuin mulla olisi lyhyet hiukset.

4. Mielestäni kaksihaaraisten hiuksien pois leikkeleminen on tosi rentouttavaa puuhaa..:-D

5. Jos mua hirveesti hermostuttaa, niin alan aina laulamaan/hyräilemään hiljaa itsekseni rauhottuakseni. Tein tätä esimerkiksi aina pienenä kun laskettelin alas jyrkkiä mäkiä jotka pelottivat mua.

6. Laitan usein tahallaan herätyskellon soimaan jopa monta tuntia liian aikaisin, vain jotta voisin herätä ja ilokseni todeta että mulla on vielä paljon aikaa nukkua..? :-D

7. Mun mielestä on paljon jännempää pitää puhelin äänettömällä, niin se on mulle sitten aina yllätys, että onko tullut viestejä vai ei.

8. En kutsuisi itseäni taikauskoiseksi, mutta joissakin asioissa oon hyvin tarkka/huomaavainen. Esimerkiksi toivon aina kun kello lyö 11.11, 00.00, 22.22 tai kun multa lähtee ripsi. Jos näen yhden harakan se tietää epäonnea ja jos näen kaksi niin se tietää hyvää onnea.

9. En pysty koskaan olemaan kokonaan paikoillaan! Mulla on usein levottomat jalat, heiluttelen mun sormia tai jotain muuta vastaavaa.

10. Aina jos joku on hukannut jotakin ja ihmettelee tavaran olinpaikkaa niin vastaan, että söin sen. :-D


Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja kuvista! ♥ Ois kiva jos kommentoisitte jos teiltä löytyy jotain samoja tai muita outoja tapoja! :-D

Janica

8 kommenttia:

 1. Hahah ihana postaus! Mulla 3 ja 4 on kanssa niin samoja juttuja!! :-D mäkin kirjoitin mun blogiin juuri jo toisen osan mun oudoista tavoista...:)

  http://neeanatalie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha hauska kuulla etten ole ainoa :'-D.. Käynpä kurkkaamassa!

   Poista
 2. Haha eikä tuo 6. kohta!!:-D En tienny että joku muuki tekee noin ku minä! Tosin lähiaikoina tuo tapa on vähä jääny, mut yläasteaikoina tein jokaikinen yö niin, haha. Ja nuo muutkin kohat, tai ainaki suurinosa on varsin tuttuja mulle. :--D Huippu postaus ja oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihanaa etten ole ainut, mäkin olen aina luullut olevani tyyliin ainoa ketä tota tekee, haha :--D Ja kiitos kovasti! ♥

   Poista
 3. Oot tosi kaunis ja ihana mekko! Mistä se on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :-) Se on muistaakseni H&M:stä ostettu joskus viime vuonna.

   Poista
 4. Ihana postaus! Tunnistan itsestäni nuo kaikki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jess en oo sit ainut ketä on vähän outo! Kiitos :-D

   Poista