18.8.2015

July through my phone



1. Mbarissa, yksillä Mirandan ja Annin kanssa. 2. Äitin kanssa kävelyllä aurinkolahdessa 3. Ruisrock! Ehdottomasti yksi kesän parhaista viikonlopuista. 4. Mega mansikoita! 



5. Tortilla-ilta Topsun luona. 6. Basshunterin keikka, missä meno oli ihan sekoa! 7. Helsinki ♥ 8. Mentiin Basshunterin keikan jälkeen Mirandalle yöksi.



9 & 10. Promo-bileet, jossa teemana oli 90-luvun olympialaiset, oli kyllä ihan huikee ilta ja yö! 11. Olen mä tehnyt vähän töitäkin, olin nimittäin pari kertaa kouluissa yövalvojana kun Helsingissä järjestettiin Gymnaestrada. 12. Nähtiin auton ikkunasta ihana auringonlasku kun oltiin roadtripilla. 



13. Meidän roadtrip porukkamme. 14. Naantalissa lounaalla. 15 & 16. Ihana ja aurinkoinen yyteri. 



17. Mirandan ja Roxyn kanssa Namussa. 18. Oltiin picnicillä ja Miranda tuli antamaan meille kaikille ilmapallot. :-D 19. Kummitätini tuli vierailulle Kanadasta, joten käytiin sen kunniaksi Fransmannissa syömässä. 20. Olin töissä AC/DC:n keikalla ja oli ihan huikee kokemus päästä kokemaan millaista tuollaisissa tapahtumissa on järjestäjillä. Olin siellä Infona ja meillä oli tosi mukava tiimi.



21. AC/DC keikan loppuhuipennus! 22. Ihana Konstaseni. ♥ 23. Iloinen minä :-). 24. Tornissakin oli pakko päästä käymään tänä kesänä.



25. Tyttöjen kanssa drinksuilla. 26. Meillä oli hyvä tuuri kun lennettiin Bulgariaan kun meidän kohdallemme sattui upea auringonlasku! 27. Eka päivä rannalla. 28. Selfie jonka otin ennen kun lähdettiin ulos juhlimaan.



29. Uima-altaamme. 30. Bileet Sunny beachilla oli kyllä ihan huikeet! 31. Siellä oli myös Happy hour 24/7. ;-) 32. Mitäköhän nuo "secret ingredients" mahtoi olla? :---D



33. Nautittiin kyllä elämästä ihan kunnolla. 34. Ihana turkoosi vesi!  35 & 36. Käytiin "Neon splash paint" juhlissa, minne mä löysin mulle ja Mirandalle nuo asut, kun piti olla jotain päällä mikä saa mennä pilalle. Oli kyllä ihan tosi hauska yö jonka kruunasi lopulta vielä yöuinti meressä!

Janica

2 kommenttia:

  1. Näyttää siltä et sulla on vauhdikas heinkäkuu takan :D Kiva postaus !

    VastaaPoista