14.5.2014

Barcelona pt.2

Tässä vielä toinen osa meidän Barcelonan matkastamme. Kuvia on aika iso määrä koska en halua tehdä sata pstausta tästä yhdestä reissusta. 


Perjantaina pidettiin shoppailu päivä. Ostoskeskus mistä me tehtiin suurin osa löydöistämme sijaitsi ihan meren äärellä. Maremagnumissa oli ihan valtava määrä ihania ja edullisia kauppoja mitä ei suomesta löydy. Aattelin myöhemmin tän viikon aikana esitellä niitä mun ostoksiani teillekkin! :-) Löydettiin myös ihan tosi kiva ravintola jossa syötiin lounasta.

Kun oltiin kaluttu koko ostoskeskus läpi niin käytiin vielä parissa muussakin kaupassa sekä ruokamarkkinoissa La ramblalla. Siellä myytin ruokaa ihan laidasta laitaan ja kyllähän meidänkin piti ostaa sieltä vähän mansikoita kun niin hyvältä näytti!


Illemalla lähdettiin seikkailemaan Barcelonan yö elämään. Ja voin vain sanoa että yö oli aivan mahtava! Tutustuttiin uusiin ihmisiin ja nautittiin elämästä. Nukkumaan mentiin vasta siinä puoli seitsemän palkkeila.. Mutta oli se sen arvoista!

On siis varmaan helppoa ymmärtää miten väsyneitä oltiin lauantaina ja päivä rannalla oli juuri sitä mitä kaivattiin. Ranta oli todella hieno ja vesi ihanan kirkasta. Väsymyksestä johtuen nukahdin rannalle ja vielä etupuoli kropasta aurinkoa vasten. Minkä takia paloinkin sitten vähäsen..hupsista.

Myöhemmin käytiin tsekkaamassa Montjuic. Joka oli varmaan hienoin paikka mikä tuli reissun aikana nähtyä. Siellä yhdessä paikassa oli niin paljon hienoa että on vaikea edes kuvailla koko paikkaa. Mutta toivottavasti saisitte edes jonkinlaisen käsityksen että millaista siellä oli näitten kuvien kautta. Jos koskaan käytte Barceloonassa niin käykää ihmeessä itsekkin tsekkaamassa!

Viimeisen illan kunniaksi käytiin vielä syönnin jälkeen Hard rock cafessa nauttimassa yhdet drinksut!

Sunnuntaina olikin sitten lähdön aika. Onneksi lento ei ollut liian aikaisin niin ehdittiin hyvin syödä aamupala ja valmistautua ennen lähtöä. Koti matka sujui hyvin ja lennettiin muuten Ruotsin kautta mikä tarkoitti käyntiä Victoria Secretissä ;-)!


Matka oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut ja siitä jäi hyvä fiilis. Jos vain voisin niin ottaisin heti lähtisin heti ensimmäisellä lennolla takaisin. Mutta onneksi on enää pari viikkoa kesälomaan ja silloin onkin sitten heti seuraavan matkan vuoro Sveitsiin!Janica

10 kommenttia:

 1. Mikä lentoyhtiö teillä oli ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meno matkalla meillä oli Lufthansa ja taksin tullessa SAS! :-)

   Poista
 2. Oii miten upeita kuvia, oot tosi kaunis <3

  Pääsispä itteki johonki reisuun >w<

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos paljon! :3
   Noo etköhän sä joku kaunis päivä pääse ;)

   Poista
 3. Pinkki toppi ja leopardimekko olivat suoraansanottuna rakkautta ensisilmäyksellä! Kuten nuo rantsukuvatkin, onneksi ensiviikolla on mahdollisesti hellepäiviä jotta pääsee Suomessakin auringonottoon. Vaikka eihän se sama asia ole todellakaan! Ihania matkakuvia :)<3
  ♥ http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Molemmat noista vaatetuksista kuuluvat ihan mun lemppareihin :D Joo niinhän sitä on luvattu, pidetään peukut pystyssä että he ovat oikeassa!

   Poista
 4. Ihania kuvia 5

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Voi Barcelona kuinka mä ikävöin sinne. ♥

  VastaaPoista