25.5.2014

The most random weekend


Hyvinkin tapahtumarikas viikonloppu alkaa olemaan takanapäin! Olen viettänyt sen enimmäkseen ystävieni kanssa! Koko viikonlopun aikana en ole nukkunut kun pari hassua tuntia.. Mutta oli se kaikki tän pienen väsymyksen arvoinen.


Perjantaina kävin koulun jälkeen Topsun kanssa kaupungilla ostamassa mulle sen uuden putken ja lounastamassa Vapianossa. Nam!

Roxy palasi suomeen vaihto-vuodeltaan ja pidettiin hänelle yllätys kekkerit. Oltiin saatu hänen vanhempansakin mukaan tähän ja järjestettiin ne siis ihan hänen luona. Vaikka Roxy olikin vähän väsynyt niin kyllä meillä kaikilla oli hauskaa. Ja oli ihanaa nähdä kokonaisen vuoden jälkeen. Onhan hän yksi parhaista ystävistäni :-) 

Näitten juhlien jälkeen lähdin vielä ulos jatkoille Janan synttäreitä viettämään vähän isommalla porukalla. Oli kaikista kommeluksista huolimatta tosi hauska yö! Oli muuten ihanaa kävellä ulkona viideltä aamulla kun ulkona oli 19 astetta lämmintä..! :-D


Lauantaina oli jokavuotinen suomenruotsalaisten ehkä yks isoimmista tapahtumista, nimittäin staffetkarneval. Minne porukkaa tulee ihan joka puolelta suomea juoksemaan viestiä. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kertani siellä (mikä järkytti hyvinkin monia) ja olin jopa juoksemassa. Häviöhän siinä tuli mutta ei se mitään! Muut koulut panostavat ja harjoittelevat tätä varten kuukausia kun taas me pidettiin yksi kokous siitä että mitä puetaan päälle.. Pojilla oli toogat ja meillä tytöillä hippi teema. Oli kyllä ihan tosi hauskaa, vaikka ihan järkyttävän kuuma!


Yöllä olikin sitten jokavuotinen "majfest". Eli siis meidän koululaisten järjestämät juhlat, jolloin kaikki kokoontuu jonnekkin keskelle peltoa juhlimaan. Oli kyllä niin outo yö ettei mitään rajaa! Nukuttua ei tullut yhtään ja oli se ihan kiva alkaa suunnistamaan 5 aamulla bussipysäkille keskellä Vantaata. Eksyttiin siinä parikin kertaa matkan varrella ja käveltiin jotain kolme kilsaa. Mutta jollain ihmeen tavalla päästiin kotiin saakka, vaikka siinä pari tuntia menikin...:-D

Mutta Lauantain jälkeen on kyllä pakko vielä kerran todeta että miten mahtava koulu meillä on täynnä aivan parhaita ihmisä! 


Nytten Sunnuntaina olen koittanut vähän toipuilla tästä viikonlopusta, grillaten ja chillaillen. Kävin myös äänestämässä ekaa kertaa mikä oli aika jännittävää! Kohta tänne on pari kaveriakin tulossa kattelemaan lätkän finaali peliä! Huhhuh kuinkakohan Suomen käy? Vähän kyllä melkein pelottaa jos voitto tulee, ku en oikeesti enää jaksais lähteä minnekkään torille tänään..:-D

Janica

8 kommenttia:

 1. tää oli tosi kiva postaus :) ihana toi uus putki!!

  VastaaPoista
 2. Thank you so much <3
  Love you!

  VastaaPoista
 3. Ihanan piristävä postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. minkä merkkinen toi fisu on ja paljon maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sigman ja vähä alle 300e! Eli ei todellakaan mikään pahan hintanen :-D

   Poista