18.1.2015

A quick hello

Halusin tulla pikaisesti pävittelemään kun en ole pariin päivään ehtinyt. Mulla on ihana viikonloppu takana ja huomenna onkin jo maanantai. Musta tuntuu, että nää viikot vierii ihan järkyttävän nopeeta vauhtia. Ihan kohta onkin jo penkkis ja lukuloma alkaa! Viikonloppu sujui aika railakkaissa merkeissä. Perjantaina oltiin Namussa ja lauantaina oli isot kotibileet, missä teemana oli lento Hawajille :-D. Tänään kävin Meerin ja Karinin kanssa Ikeassa syömässä, koska mulle selvis, että nää tytöt ei olleet ikinä ennen maistanut ikean lihapullia!?


Mulla on tällä hetkellä ihan hirveästi kouluhommia ja odotankin lukulomaa jo innolla. Vaikka sehän aika tietysti menee opiskeluun, niin on kivaa saada päättä omat rutiinit ja aikataulut, eikä koko ajan tule lisää tekemistä.. Koska tällä hetkellä oon oikeesti ihan uupunut!


Yritän tulla päivittelemään lähiaikoina vähän parempien kuvien kera, mulla on ainakin luonnoksissa parikin postausta viittä vaille valmiina.. Meenkin tästä jatkamaan koulutöitä. Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikonloppu! 

Janica

6 kommenttia:

 1. Täällä sun blogissa on niin hyvä fiilis, täydellisiä kuvia ja kiva ulkoasu Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti piristi päivää tää kommentti, kiitos Sarah! :-)

   Poista
 2. Upeita kuvia:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi/2015/01/greetings.html

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan raikkaan ja herkullisen näköisiä kuvia <3 harmi kun oon kiiwille allerginen :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ahh voi ei, onneks noita hedelmiä on niin monta erillaista tarjolla!

   Poista