5.1.2015

My new year's resolutions

Mä harvoin teen mitään uuden vuoden lupauksia mutta aattelin tehdä tällä kertaa poikkeuksen ja päätin nyt jakaa nää teidänkin kanssanne.

Vuonna 2015 aion..
...Olla ahkera koulun ja opiskelun suhteen

Mulla on tiedossa aika rankka, mutta onneksi myös viimeinen jakso koulussa. Sen jälkeen alkaakin lukuloma ja kevään kirjoitukset. Heti kirjoitusten jälkeen alkaakin jatko-opiskeluun valmistautuminen. Itse haen yliopistoon, joten mun on pakko lukea paljon. Se olisi hienoa jos pääsisin sisään jo ekalla yrityksellä! Mutta jos käy toiste niin en halua olla liian ankara itselleni. Aion kyllä kuitenkin yrittää tehdä parhaani!


...Aloittaa taas terveelliset elämäntavat

Tää on nyt viimeaikoina alkanut lepsuu vähän liiankin paljon. En ole aina jaksanut raahautua sinne salille enkä ole ollut niin tarkka syömisistäni. Mutta siihen tulee nyt muutos! Se tekee oikeesti niin merkittävän eron mun hyvinvoinnille. Joten nyt loppu tää laiskottelu!


...Panostaa entistä enemmän blogiin ja valokuviin

Mulla on tällä hetkellä ihan tosi iso into ja motivaatio tän blogin suhteen! Tää on vaan niin ihanaa puuhaa ja on kiva kun kaikille ottamilleni kuvillekin löytyy "käyttö tarkoitusta". Koska muuten ne vain lojuisivat jossakin tietokoneen kansioitten uumenissa. Haluaisin kehittyä niin kirjottamisessa kuin kuvaamisessakin.


...Satsata enemmän pukeutumiseen

Mulla käy liian usein niin, että aamusin heitän mitä vain päälleni.. Omistan aivan valtavan määrän vaatteita (niin paljon, että toimin ystävieni vaatekaappina) ja haluaisin saada niistä kaikki irti. Voisin saada vaikka mitä kivoja asuja aikaiseksi, jos vain näkisin edes hieman enemmän vaivaa. Nimittäin tällä hetkellä panostan enimmäkseen vain viikonloppusin.


...Olla onnellinen

Tätä mä (ja varmaankin kaikki muutkin) haluan eniten ja se on näistä kaikista tärkein lupaus. Olen päättänyt, että tästä vuodesta tulee paras tähän mennessä! Haluan tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia hienoja kokemuksia. En halua murehtia turhista tai maata tylsistyneenä kotona. Aion nauttia mun elämästä täysillä! :-)

Mitäs uudenvuoden lupauksia teillä on?

Janica

4 kommenttia:

 1. Hyviä suunnitelmia alkavalle vuodelle. Itelläkin mielessä aina noita samoja kliseeitä, mutta harvemmin oon saanu mitään toteutettua. Tänä vuonna tosin päätin ihan aikuisten oikeasti tehä jotai hurjaa. Alotin sillä 100 päivää tipattomalla jutskalla. Ja ettei olis liian helppoa niin oon myös 100 päivä sokerittomalla haha. Kuusi päivää takana ja 94 päivää edess :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no onhan noi aika kliseisiä, mutta sellaista se elämäkin joskus on :-) Ohhoh onnea matkaan! Mullakin on itseasiassa tipaton Tammikuu menossa, tosin eihän se tohon verratuna hirveästi ole.. Mutta viime keväänä olin kyllä kolme kuukautta ilman alkoholia! Toi sokeriton kuulostaakin sit jo paljon vaikeemmalta!

   Poista
  2. Kliseet toimii aina. Oon ihmisenä yks iso klisee haha :D

   Poista
  3. Haha, niinhän me varmaan kaikki enemmän tai vähemmän :-D

   Poista