29.1.2015

Some new stuff for photography


Mä en ole pariin päivään päässyt postailemaan ihan järkyttävän kiireen vuoksi.. Hyvä kun olen edes ehtinyt olemaan kotona ja sen ajan jonka olen ehtinyt  kotona olemaan, niin on mennyt koulutehtävien ahertamiseen. Tänäänkin pitäis vielä ehtiä siivota huone, käydä salilla, editoida videoita penkkareita varten ja laskea matematiikkaa... Niin toivon, että ymmärrätte! :-) Halusin nyt kuitenkin tulla näyttämään vähän elonmerkkejä ja samalla esitellä mun uusimmat kameravaruste hankinnat!


Ostin nimittäin eilen Verkkokaupasta kamerajalustan ja langattoman kaukolaukaisimen. Oon jo päässyt testailemaan näitä molempia ja oon todella tyytyväinen! Nää tulee taatusti kovaan käyttöön. Sain ne kaiken kukkuraksi vielä edulliseen hintaan ja vaikuttaa silti hyvin laadukkailta. Kannattaa käydä tsekkaamassa Verkkokauppa, koska siellä kaikki on aina edullisempaa ja se kauppakin on ihan näkemisen arvoinen kun on niin valtava. :-D Mutta aika rientää joten kiiruhdankin tästä treenaamaan, heippa!


Janica

2 kommenttia:

  1. mun pitäis ostaa kans uus kaukolaukasin koska se nykyinen ei oo koskaan edes toiminut :D en tajuu mikä siinäki on vikana.... ja sehän nyt on vallan ymmärrettävää et jos on kiire ni ei ehi postailemaan, hyvää kannattaa odottaa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, kummaa kun ei oo toiminu :-o! Heh, kiva kiitos :-)

      Poista