9.1.2016

First photos


Olihan se ihan pakko heti seuraavana päivänä uuden kamera hankinnan jälkeen päästä testailemaan sillä kuvaamista myös ulkosalla. Oltiin Mirandan kanssa Turun keskustassa pari tuntia pyörimässä ja käytiin samalla aurajoella ottamassa parit kuvat. Siis oon kyllä niin tyytyväinen tähän uuteen kameraan, voisin oikeasti hehkuttaa sitä loputtomiin..! Ulkona on nyt ollut aika kovatkin pakkaset joten päätin kaivaa esille mun untuvatakin. Tää on kyllä niin lämpöinen ja musta myös nätti takki, tykkään!

Asu:
Takki: Vila | Hosut: Bikbok | Laukku: Colette (Australia) | Saappaat: Andiamo | Huivi: Tassels (Intia)

Mulla on nyt meneillään ihan leppoisa viikonloppu. Eilen illalla käytiin elokuvissa katsomassa Daddy's home, leffa oli hauska ja siitä tuli hyvälle tuulelle. Tänään kuvataan Mirandan kanssa yksi video, ja sitten myöhemmin olisi luvassa tortilla-ilta ja sen jälkeen lähetään vielä keskustaan viihteelle! Jospa sitä huomenna ehtis myös tehdä vähän kouluhommia..

Mitäs mieltä olette kuvista ja takista?

Janica

10 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä kuvien laadussa ison eron, wou! Toi takki on kyllä bueno ja varmaan täydellinen nyt kun on niin kylmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomaa! Kiitos, toi takki on kyllä niin ihanan lämmin :-)

   Poista
 2. oi vitsi miten kivoja kuvia, tykkään! :-) Turku on kyllä niin tunnelmallisen olonen kaupunki!

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Jepp, mäki oon alkanut kyllä tykästymään Turkuun!

   Poista
 3. Eikä, tiedän tunteen :D Itse en meinannut myöskään pysyä housuissani kun hypistelin uuden rungon pakettia! Kauniita kuvia sait räpsittyä, varsinkin tuo toka kuva, auringonlasku piileskelee kauniisti tuolla pilven takana :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyviä kuvia nää! Ja toi takki on kyllä tosi nätti varsinkin untuvatakiksi :) Tuntuu, että kaikki superlämpimät takit on tylsiä mut toi on jotenkin hirveen suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!! ♥ Mäki oon kovin tykästynyt tohon takkiin, kiva kuulla että se miellyttää myös muittenkin silmiä :-)

   Poista