16.1.2016

Kysy minulta!


Nytten olisi aika pistää pieni Q/A pystyyn! Konsepti on varmaan kaikille tuttu, mutta kerratakseni vielä, niin nyt voi laittaa kysymyksiä tulemaan tuonne kommentiboxiin ja teen niistä sitten oman postauksen missä vastailen parhaani mukaan. Joten ei muuta kuin kyselemään! :-)

Janica

7 kommenttia:

 1. Ootko vielä yhteyksissä sun vaihtovuoden perheeseen ja kavereihin siellä?

  VastaaPoista
 2. Mitä opiskelet?
  Miltä on tuntunut asua Turussa? Onko murre jo tarttunut?
  Minne haluaisit matkustaa just nyt?

  VastaaPoista

 3. Missä maassa haluisit asua? Haluaisitko enemmän sisaruksia? Minkä ikäisenä haluaisit mennä naimisiin?
  Jos saisit päättää niin mikä haluaisit nimesi olevan? Kadutko jotain? Mistä olet tyytyväinen ulkonäössäsi ja mistä et? Monta lasta haluaisit? Mihin maahan et haluaisi matkustaa? Jos sua pyydettäisiin tosi tv ohjelmaan mukaan menisitkö?

  VastaaPoista
 4. Miten iso teidän kämppä on?
  Käytkö usein helsingissä?
  Ostatko mielummin netistä tai kaupasta?
  Katotko parhaillaan mitään sarjaa?

  VastaaPoista
 5. Kissa vs koira
  Cocacola vs pepsi
  Vaaleat vs tummathiukset (itselläsi)
  Kesä vs talvi
  Helsinki vs Turku

  VastaaPoista
 6. Miten pitkä olet? Mikä on luonnollinen hiusvärisi? Pelkäätkö mitään? Minkä puhelimen omistat? Millä ohjelmalla muokkaat kuviasi? Miten rentoudut? Oletko mielummin yksin vai monen ihmisen kanssa? Mikä on lempi... väri, ruoka, herkku, suklaa, vaatekauppa, kouluaine, appi, sarja? Mikä oli unelma-ammattisi lapsena? Mikä on heikkoutesi? Viidhytkö paremmin kaupungilla vai maalla?

  VastaaPoista
 7. Minkä väirisiksi ett ikinä värjäis hiuksiasi? Oletko parisuhteessa? Mikä on sun suosikki meikkimerkki? Onko ollut vaikeaa asua omillaan? Onko sinulla ajokorttia? Suola vai makea herkku? Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?

  VastaaPoista