6.1.2016

Year 2016 - Bucketlist

Hyvää uutta vuotta teille kaikille myös minulta! Kaksi viimeistä vuotta eivät ole olleet mitenkään elämäni parhaita vuosia, ne ovat olleet monilla tavoilla rankkoja ja on tullut paljon vastoinkäymisiä. Haluaisin kuitenkin tehdä nyt tästä vuodesta paremman ja olen miettinyt mitä kaikkea haluaisin tehdä ja saavuttaa tänä vuonna. Nää ei ole mitään uudenvuoden lupauksia, enemminkin toivomuksia ja tavotteita. Vuoden lopussa voin sitten palata tähän listaan ja tarkistaa miten onnistuin. :-) Eli, vuonna 2016 haluan.. 

1. Saada hyvän kesätyön, joka oikeasti auttaisi minua eteentymään opiskeluissa ja elämässäni. Sellaisen työn josta oppisin paljon ja josta voisin hyötyä tulevaisuudessa. Olen myös harkinnut lähtöä ulkomaille kesällä. Saa nähdä kuinka käy!

2. Tehdä paljon kaikkea sponttaania. Sillai ne parhaat muistot yleensä syntyy! :-D


3. Viettää niin paljon aikaa läheisteni kanssa kuin mahdollista. Olen onnelisimmillani saadessani viettää aikaa muitten ihmisten kanssa ja kun saa jakaa kokemuksia. Haluan pitää kaikki mun vanhat kaverisuhteet elossa ja myös uusiin ihmisiin on aina mukava tutustua.

4. Sisustaa meidän kämppäämme vielä enemmän ja hankkia kaikki puuttuvat tavarat. Tää meidän asunto tuntuu koko ajan enemmän kodilta ja alkaa näyttämään jo myös ihan hienolta. Mutta vielä olisi esimerkiksi olohuone vähän tyhjä, se olkoon siis tämän vuoden projekti. 

5. Kehittyä bloggajana ja olla aktiivisempi. Haluan tehdä blogin sisällöstä laadukkaampaa ja monipuolisempaa. Tällä hetkellä mulla on motivaatio todella korkealla ja paljon postausideoita.6. Reissailla mahdollisimman paljon. Näin opiskelijana ei tietysti ole hirveästi ylimääräistä rahaa, mutta ei se matkustamista mielestäni estä, kuhan vain säästää. Haluan reissailla niin suomessa kuin ulkomaillakin. Varsinkin jonkun kaveriporukan kanssa on ihan parasta lähteä ulkomaille!

7. Stressata vähemmän. Kaikki ketkä mut tuntee tietää myös sen, että stressaan kaikesta ihan liikaa. Tää onkin ehkä mun kaikista tämän vuoden tavoitteista se suurin ja vaikein. Koko aikainen stressaamien on aiheuttanut mulle mm. krooniseen migreenin, mikä on todella ikävä vaiva, enkä enää haluaisi joutua makaamaan jatkuvasti sängynpohjalla tuskissani. Pitää muistaa myös välillä ottaa rennosti ja jättää aikaa myös itselleni. 

8. Olla aktiivinen koulussa. Haluan tehdä hyviä projekteja ja yrittää olla tekemättä kaikkia kouluhommia ihan viimetingassa. 

9. Mä olen nyt viimeaikoina hurahtanut meikkaamiseen, mutta en sanoisi olevani siinä mitenkään mestari.. Joten siinä haluaisin kehittyä!

10. Tehdä tästä hieno ja unohtumaton vuosi.

Asu: 
Pörrötakki: Topshop | Saapaat: Select | Huivi: Tassels | Housut: Only | Toppi: Shana | Laukku: 2nd hand

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Onko teillä mitään tavotteita täksi vuodeksi? 
Janica

Ps. valitettavasti kameran aseutkset oli jotenki hassusti jonka takia kuvien laatu vähän kärsi..

8 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus! Tällaiset on mukavia niin saa sitten vuoden vaihteessa katsoa kuinka moni näistä tavoitteista on oikeasti toteutunut :)

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että miellytti tällainen postaus :-) Jepp, oikeassa olet!

   Poista
 2. Toswi suloinen ja ennenkaikkea lämpöisen näköinen asukokonaisuus! :) Meil on samanlaisia tavoitteita, kovasti ois täälki tarkoitus kehittyä bloggaajana, varsinkin kuvaamisen tiimoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos <3 Kyllä tuossa asussa hyvin tarkeni vaikka pakkasta oli aika paljonkin! Jess, toivottavasti molemmat onnistuttais meidän tavoitteissamme :-)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköinen asu sulla <3 Etenkin nuo kengät :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia! Noi kengät on kyllä mullekki ihan täyttä rakkautta <3

   Poista
 4. Ootpas sä nätti! :) Ihana asu, kivoja kuvia ja hyviä tavoitteita! :)

  VastaaPoista