10.1.2016

Inspo - Living room

Meidän olohuone ei ole lähestulkoonkaan valmis ja se ammottaa vielä vähän puolityhjänä.. Olen päättänyt ottaa sen tän vuoden pieneksi projektiksi pistää se kuntoon ja saada siitä hienompi ja kotoisampi. Eksyinkin We heart:iin selailemaan kuvia ja saadakseni vähän inspiraatiota hommaan. Mun mielestä olohuoneessa on tärkeetä, että se näyttää mukavalta ja tunnelmalliselta, niinkuin näissä kuvissa.

Minkä tyylisistä olohuoneista te tykkäätte? Miellyttäkö nämä kuvat teidänkin silmiänne?

Janica

7 kommenttia:

 1. Ohhh mitä olohuoneita! <3 Miellyttää todellakin nuo kuvat! Meidän olohuone on ihan vitivalkoinen lattiasta kattoon ja matosta lamppuun, joten se todellakin tarvitsisi jotain piristykseksi! :D Postaile ihmeessä, jos löydät jostain jotain kivoja olohuoneen sisustuselementtejä, sun sisustustyylis vaikuttaa huipulta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Julia! Joo mustakin nää olohuoneet on aivan upeita <3 Mitä oon kuvista vähän nähnyt nii kyllä teidän olohuone on kivan näköinen, ja just ku kaikki on valkosta nii siihen on helppo lisäillä melkein mitä vaan. Joo pidän kyllä tän blogin ajan tasalla tuon olohuoneen kanssa :-)

   Poista
 2. Ihania! <3 Just tän tyylinen sisustus iskee muhunkin :) ointerest taulut täynnä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mullakin pinterest taulut ihan täynnä, haha :-D Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Voi miten ihania inspis kuvia oot löytänyt <3! Meillä on kyllä ihan samanlainen maku sisustuksen suhteen :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Eli sulla taitaakin olla sit hyvä maku kun tulee sisustukseen, haha ;-)

   Poista