8.1.2016

New camera and speakers

Mulla on ollut käytössä sama Nikon D3100 kamera jo ties kuinka monta vuotta, ja vaikka se uskollisesti on mua palvellut niin oli se jo pakko alkaa myöntää, että se ei enää ole toiminut ihan niin hyvin kuin pitäisi. Esimerkiksi tarkennuksen kanssa on alkanut tulee ongelmia ja kaikki kaverit ja perheenjäsenet aina kiroillut kun sitä ovat käyttäneet.. Muutenkin siitä puuttui paljon ominaisuuksia mitä kameralta tarvitsisin. Elikkä uuden kameran hankinnasta olen haaveillut ja eilen se unelma toteutui! Rajalassa on nimittäin kovat alennus kampanjat meneillään ja siellä sattui just olemaan se kamera jota olen jo kauan harkinnut tarjouksessa. Kyseessä on siis Nikon D5300 järjestelmäkamera. Sen alkuperäinen hinta rungosta on yli 800€ mutta nytten se oli vain vähän päälle 500€! En olisi voinut olla onnellisempi. ♥ Mitä olen nyt päässyt testailemaan niin tää kamera tuntuu ihan täydelliseltä ja ei tekis mieli tehdä mitään muuta kun valokuvata jokaista vastaantulevaa asiaa.. 


Sain iskältä myös vielä niin sanotun bonus-joululahjan, nimittäin maailman suloisimman pienen rosakultaisen matkakaijuttimen. Tällä oli vähän suolainen hinta näin pienelle kaijuttimelle, mutta äänenlaatu tässä on ihan mielettömän hyvä! Jos teillä on etsinnöissä hyvä matkakaijutin niin suosittelen ehdottomasti tätä, löytyy Gigantista ja maksoi 60€. Oon oikeasti kuunnellut tästä musiikkia joka päivä sen hankinnan jälkeen. ♥ 

Janica

2 kommenttia:

  1. Oiii, onnea uudesta kamerasta! Itse hommasun itsekin juuri uuden rungon, sillä tarkennus ei ollut sitä tasoa kuin halusin, tuttu tunne siis! :D Kaiutinkin on ylisöpö, tuollainen kelpaisi kesäksi! Mites äänenlaadun laita? Onko kapine hintansa arvoinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Haha joo se on kyllä niin ärsyttävää kun kamera ei halua tarkentaa kunnolla.. Siis tuo kaijutin on kyllä todellakin hintansa arvoinen ja äänenlaatu erittäin hyvä, sen saa myös yllättävän kovalle. Riittäis toi pieni kajari ihan kotibileisiinkin :-D Suosittelen lämpimästi!!

      Poista