17.12.2014

#17 - Christmas tag

Tänään oon päättänyt tehdä Christmas tag postauksen, mitä oon nähny muissakin blogeissa. Eli oon koonnu kasan jouluaiheisia kysymyksiä mihin vastailen. Olin ekaks aatellu tehä jotain muuta tälle päivälle, mutta valitettavasti mulla oli sen verran surkee päivä ett jätän sen nyt toiseen kertaan. Mut toivottavasti tykkäätte! :-)

1. Lempi jouluelokuva?

Hmm tää on vaikee koska niitä on niin monta! Muutenkin on vähän vaikee luokitella että mitkä kaikki elokuvat oikein kuuluu siihen kategoriaan.. Mutta sanoisin ainakn että Holiday, The Grinch, Home Alone:it, It's a wonderful life ja Love actually.

2. Tykkäätkö olla yöpuvussa koko joulun?

Usein iso osa joululomasta tulee vietettyä vähän mukavemmissa vaatteissa mutta itse jouluna ja varsinkin jouluaattona oon kyllä aina yrittänyt pukeutua vähän paremmin. Tänäkin vuonna puen mekon päälle. Niin me ollaan aina tehty ja musta se on ihan hauskaa.

3. Lempi jouluruoka/herkku?

Varmaankin joulutortut ja sit Mummun tekemä jäädyke mitä me aina syödään jälkkäriksi jouluaattona, ai että se on hyvää! Mun on muuten pakko tunnustaa etten hirveesti tykkää piparkakuista tai mistään laatikoista..

4. Mitä teet joululomalla?

Tulen olemaan Turussa, Messillässä ja sit ystäväni Argentiinasta tulee käymään Suomessa! Valitettavasti tuun myös joutumaan tekemään paljon kouluhommia..

5. Mieleenpainuvin joulumuisto?

En tiiä miks tää muisto juolahti ekana mieleen, mutta se kun menetin ensimmäisen maitohampaani kuusivuotiaana. Oli jouluaatto ja keskiyö! Silloin kun se sattui niin se oli mielestäni hyvin jännittävää.

6. Mikä tekee joulusta "speciaalin"?

Musta se on se "joulutaika" mikä on se kaikistä tärkein. Sellanen ihan omanlainen fiilis minkä tuntee vain jouluna. En osaa oikein kuvailla sitä mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan..

7. Avaatko lahjat jouluaattona?

Mulle on ollut aina tosi tärkeetä avata lahjat sinä "oikeena päivänä". Mielestäni idea siitä että saisi avata jotain etuajassa on vain tyhmää. Nykyään me tosin vietetään ns. kaksi joulua, joten siksi avaan lahjoja kahteen otteeseen.


8. Pidätkö enemmän lahjojen antamisesta vai niiden saamisesta?

Pidän kyllä paljon enemmän antamisesta! Mulla on joka vuos mennyt vähän jopa liiallisuksiin toi joululahjojen osto, koska innostun aina ostamaan niitä ihan liikaa. Mun mielestä se on oikeesti maailman hauskinta puuhaa. Oon aina tosi valppaana koko vuoden siitä jos joku sanoo haluavansa jotain ja pistän sitten muistiin niin tiedän sitten mitä ostaa lahjaksi ihmisille. Sit se kun saa paketoida niitä ja nähdä niitten ihmisten ilmeet kun ne avaa ne. 

9. Unelmapaikka missä vierailla jouluaikoina?

Oon aina halunnut nähdä New yorkin jouluaikoina. Oon vaan nähnyt ihan hirveesti kuvia ja elokuvia missä näytetään kun koko kaupunki on valaistu jouluvaloilla.

10. Milloin tajusit totuden joulupukista 

En muista kuinka vanhoja oltiin mutta oltiin jätetty veljeni kanssa listat ulos tontuille, joissa luki mitä me toivottiin joululahjaksi. Pari päivää myöhemmin löysin ne sitten vahingossa äitini kaapista.. Niin silloin minä sen tajusin. :-(

Janica

4 kommenttia:

 1. tää oli kiva postaus! mut et oo ainoo jolla menee toi joululahjojen ostelu vähän liiallisuuksiin kun innostuu pikkasen liikaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha no kiva kuulla etten oo ainut, sitä se on se antamisen ilo ;-)

   Poista
 2. Haha viimeinen kyssäri on huippu! Tuossahan sanotaan selvästi, että totuus joulupukista on se, että äitisi on joulupukki. Löytämäsi todisteet ovat aukottomia :)

  Fiilaan, että lahjojen antaminen on paljon saamista parempaa. Hymy toisen kasvoilla pakettia avatessa on korvaamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha jepp, vaikka se vähän traagista olikin :-D Olin kuiteskin sen verran kiltti etten kertonu siitä veljelleni.. Ja jepp samastun kyl ihan, se on ihan parasta kun saa katella kun toinen avaa antamansa lahjan!

   Poista