3.12.2014

#3 - Sick

Mulle iski ihan hirvee flunssa ja kuume, joten jouduin jäämään koulusta pois. Mä tiiän että monien mielestä on kivaa joskus saada jäädä kotiin ja ottaa rennosti kun on kipee, mut musta se on maailman tylsintä hommaa. Päätinkin sitten käyttää viimeiset voima varani tähän postaukseen. Tein nimittäin listan, että miten saa kaiken irti siitä kun on kotona kipeenä.


1. Putkita elokuvia/sarjoja/videoita

Tätä mä oon nyt tehnyt ahkerasti nää viimeisimmät päivät. Varsinkin youtube videoita on tullut katsottua paljon. Mutta haluaisin kans aloittaa uuden tv-sarjan katselun, oisko vinkkejä? Omiin suosikkeihin kuuluu mm. Orange is the new black, Game of thrones, Walking dead ja How I met your mother.


2. Juo lämpimiä juomia ja herkuttele vähän

Itse en ole niin hirveän ison kahvin tai teen juoja joten suosin kaakaota tai sit näin jouluaikoina myös glögiä menee aika paljon. Noita suklaita mä sain synttärilahjaks niin aattelin ett ne tois ees jotain piristystä. Kyllä sitä pitää saada joskus vähän herkutellakkin!


3. Pue päällesi mukavat vaatteet

Mun mielestä ei oo mitään mukavampaa vaatetta kuin pehmoset sortsit! Noita pehmoisia tohveleitakin mulla on kolme kappaletta. :-D


4. Nuku

Se on jännää ett miten sitä kipeenä ei tuu öisin koskaan nukuttua vaan se on sellaista pelkkää hourailua, mutta sitten päivisin ei ole mitään ongelmaa. 


5. Kohota vähän tunnelmaa, esim. kynttiöiden avulla

Musta on niin ihanaa kun huoneen valaisee pienillä kynttiöillä ja tuikuilla, siitä saa jotenkin hyvän fiiliksen. Jossei pidä kynttilöistä niin voi sen sijaan vaikka kuunnella musiikkia.


6. Vietä aikaa lemmikkiesi kanssa

Onneksi sitä ei tarvii olla ihan yksin kun on kaksi samettitassua tässä mun seurana. Nää meidän kissat on ainakin rakastaa ihmisä ja seuraa, ovat olleet ihan onnessaan ku oon ollut kotona. Tälläkin hetkellä Kaisa nukkuu sylissäni. 


7. Someta

Musta on varsinkin kivaa häiritä kaikkia mun ystäviä maailman turhimmilla viesteillä kun mulla on tylsää.. :-D


8. Tee kävely ulkona raittiissa ilmassa

Neljän seinän sisällä kököttely voi alkaa ahdistaa jossain vaiheessa. Jos voi tarpeeksi hyvin niin voi olla ihan hyväksikin käydä ulkona rauhallisella kävelyllä ja haukata samalla vähän happea.

Mitäs te yleensä teette kun olette yksin kotona sairastamassa? 

Janica

2 kommenttia:

  1. Täälläkin ollaan oltu flunsassa :( Tosi ikävät kaks päivää takana.How i met your mother on niin ykkös sarja. <3

    Blogissani on ihanan BPface puuteripaljetin arvonta.Millä pystyy myös korostaa tai varjostaa kasvoja.Toivottavasti osallistut <3

    VastaaPoista
  2. Noi voihan :( Paranemisia! Ja joo nii on :)

    VastaaPoista