19.12.2014

#19 - What's in my bag?


Tässä postauksessa esittelen teille että mitä mun laukustani löytyy. Tietysti siellä on yleensä muutakin mutta tässä nää tärkeimmät. Esim koulupäivinä mulla on kans vihkot ja kirjat ym. Mä aina välillä kans vaihtelen laukkuja ja reppuja mutta tää kuvassa oleva on ainakin viimeaikoina ollut kaikista eniten käytössä.


1. Mun meikkipussu ja sen sisältö
Harvoin käytän arkisin meikkiä ollenkaan mutta ei sitä koskaan tiedä jos tekeekin mieli laittautua vähän eikä ehdi käydä kotona


2. Lompakko
Tää on musta tosi kiva Guess:in lompakko mikä mulla on. Mutta jostain syystä on kova hukkaamaan sen. Milloinkin on konduktööri soittanut tai löytötavaratoimistolta haettu.. Heh


3. Avaimet, Victoria secret pussukassa
 Sain tän bag ihan vähän aikaan sitten kavereiltani synttärilahjkasi. Mulle se on todella hyvä keksintö koska helpottaa huomattavasti avainten löytämistä!


4. Purkkapussi 
Tätä mulla ei tietysti aina ole, mutta on se aina kivaa kun on purkkaa. Tosin se usein tyhjentyy aika nopeeta vauhtia kun ottaa sen esille koulussa..


5. Kännykkä


7. Kamera
Mulla kulkee kamera kyllä melkein aina mun mukana, siks on kätsyy kun omistaa vähän pienemmän järkkärin. (Vaikka kuvassa mulla onkin vaan objektiivi)


8. Laturit
Niin kamera kuin kännykkä laturi on yleensä mukana. Varsinkin noi nykypäivän kännykän akut ei tunnetusti ole mitään parhaita.


9. Kalenteri
Meneillään on aina niin monta asiaa niin on pakko kirjoittaa kaikki kalenteriin jotta muistan!


12. Lääkepussi
Mulla on tää aina mukana koska lääkkeitä ei kannata unohtaa. On myös inhottavaa jos migreeni yhtäkkiä iskee eikä ole mitään millä torjua se.


11. Harja
Mulla on niin helposti takkuuntuvat hiukset, niin harja on kyl ihan pakko olla aina mukana.

Janica

2 kommenttia:

  1. tommosta lääkepussukkaa munki pitäs alkaa kantaa mukana niin saisin sinne hyvin kaikkia särkylääkkeet yms:D :)

    VastaaPoista